Vinnaren

 

Vad roligt att ni var så många som röstade på ert favoritväggord – totalt blev det 266 röster! Vinnaren blev nr 3 med hela 49% av rösterna. Jag är riktigt nöjd över ert val (och framförallt lättad över att själv slippa bestämma vilket jag ska välja). Nu lovar jag att beställa väggordet så fort jag hinner.

 

 

Det är bråda tider just nu, precis som det brukar vara varje år i slutet av maj. Födelsedagskalasen och vårfesterna avlöser varandra denna vecka. Idag firade vi min pappa som fyller 70 år och om några dagar är det min tur att fira.

 

 

I nästa inlägg ska jag förhoppningsvis visa lite bilder från resan jag gjorde tillsammans med mina tjejkompisar förra helgen. Så fort jag bara hinner gå igenom alla foton!

0 gillar
Blommor Födelsedagar Väggord

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.