Bloggen fyller 1 år – utlottning!

 

 

Idag är det exakt 1 år sedan jag skrev mitt första inlägg och sedan dess har det blivit totalt 251 inlägg. Under det gångna året har bloggen haft ca 138 000 besökare och ni har skrivit 2357 kommentarer – tusen tack för det! Det är kommentarerna som gör bloggandet roligt, utan dialog vore det väldigt mycket tristare. Så fortsätt att kommentera! För att fira 1-årsdagen tänkte jag ha en liten utlottning. Vinsten denna gång är boken “Naturlig inredning” av Anna Örnberg som jag lovade lotta ut till er redan tidigare i våras.

 

På bilden ser ni mitt försök till att inreda "naturligt" med några trollhasselkvistar pyntade med fjärilar.

 

Anna Örnberg har givit ut närmare 30 olika inrednings- och gör-det-själv-böcker. I den senaste boken har hon fokuserat på trenden att använda sig av naturmaterial i inredningen. Boken är full med tips och idéer på hur man kan ta in naturen i hemmet. Det är enkla saker som man kan tillverka själv och det finns tydliga anvisningar om hur man ska gå tillväga och vilket material man behöver. Det roliga med den här boken är att man kan hitta mycket av materialet helt gratis ute i naturen. Det är mycket kvistar, pinnar, stubbar och stenar, men även mjukare material som ull och lin.

 

 

Om du vill ha chansen att vinna boken behöver du bara lämna en liten, trevlig kommentar till det här inlägget. Alla kan delta, det enda man behöver fylla i är namn och en e-postadress så jag kan kontakta vinnaren. Tävlingen avslutas söndagen den 17 juni vid midnatt och vinnaren presenteras dagen efter. Om ni är fundersamma över att er kommentar inte syns så är det ingen fara! Jag ser alla era kommentarer, men jag publicerar dem först när tävlingen är avslutad. Lycka till!

 

0 gillar
Bloggar Födelsedagar Tävling

Du Kanske Också Gillar

99 Kommentarer

 • Reply
  Susanne
  5 juni, 2012 at 12:27

  Naturmaterial i inredningen ger värme! Tack för en trevlig och fröjd för ögat blogg!

  Susanne

 • Reply
  M
  7 juni, 2012 at 08:50

  Jag deltar gärna i tävlingen 🙂 Dålig på att kommentera men älskar att söka efter tips i din blogg!

 • Reply
  Josefine
  7 juni, 2012 at 09:56

  Självklart vill jag vara med och tävla om den boken 🙂 Har hennes tidigare tre böcker och har länge funderat på att beställa även denna. Ha en bra dag!

 • Reply
  Seralias Stuga
  7 juni, 2012 at 12:40

  Stort varmt grattis på 1-årsdagen!!
  Vilken framgång!? Härligt!

 • Reply
  Malin
  7 juni, 2012 at 08:45

  Hejsan och grattis!
  Alltid roligt att titta in på din blogg och önskar dig en skön och härlig sommar!
  MALIN

 • Reply
  Grattis… | Anna-Lena bloggar om inredning
  18 juni, 2012 at 10:20

  […] inredning” av Anna Örnberg. Så roligt att ni var så många som deltog, jag har läst alla 97 kommentarerna med glädje! Tack vare era uppmuntrande ord känns det mycket motiverande att blogga minst ett år […]

 • Reply
  Annika
  6 juni, 2012 at 20:32

  Bara ett år gammal? De snygga bilderna och den proffsiga layouten ger intryck av att bloggen funnits med en mycket längre tid.

 • Reply
  Johanna Rönn
  5 juni, 2012 at 10:24

  Följer din trevlig blogg dagligen samma stil på inredning som jag vill ha.

 • Reply
  Cia LIljeqvist
  5 juni, 2012 at 09:50

  ja, jag vill vinna boken 😉

 • Reply
  Lotta
  5 juni, 2012 at 10:23

  G R A T T I S ! Gillar din blogg. Du har inspirerande och varierande inlägg och fina bilder. Är definitivt med i din utlottning eftersom jag älskar Annas böcker och just denna nya har jag ännu inte …

 • Reply
  Mikaela
  5 juni, 2012 at 08:37

  Grattis till 1-åringen! Du gör ett fint jobb med din blogg!!

 • Reply
  Camilla
  5 juni, 2012 at 07:23

  tack för en Jättetrevlig blogg! angående att göra grejs i naturmaterial så samlar jag alltid på mig en massa idéer. Kanske man skulle behöva tipsa medborgarinstituten eller mostvarande om en kurs så man skulle få lite gjort också.

 • Reply
  Maria Bonn
  5 juni, 2012 at 00:09

  Den boken såg trevlig ut! 🙂

 • Reply
  Ida
  4 juni, 2012 at 12:02

  gillar din blogg och din inredningstil, ska inreda likadant när jag blir "stor" 🙂 Hoppas boken kan vara mig till hjälp!

 • Reply
  Tina S
  4 juni, 2012 at 12:59

  Grattis till det första året! 🙂

 • Reply
  maria
  4 juni, 2012 at 22:32

  grattis till ettåringen!

 • Reply
  Linda
  4 juni, 2012 at 11:26

  Grattis på 1-årsdan bloggen! Och tack för många intressanta blogginlägg! Självklart deltar jag i tävlingen 🙂

 • Reply
  Johanna
  4 juni, 2012 at 11:28

  Oj vad trevligt! Hade faktiskt funderat på att klicka hem denna bok någon dag, men jag måste ta och vänta nu ifall jag har turen på min sida 😉

 • Reply
  Maria Määttä
  4 juni, 2012 at 09:29

  Grattis på 1-årsdagen!
  Jag läser din blogg så gott som varje dag och alltid är det lika intressant läsning. Jag tycker speciellt mycket om de fina bilderna i bloggen. Keep up the good work!

 • Reply
  Kajsa
  4 juni, 2012 at 09:36

  Grattis till 1-årsjubileet! Fortsätt i samma stil! Du bjuder på härlig inspiration och ger oss alla fina inredningstips. Ibland ser jag en inspirationsbild på din blogg och så rusar jag iväg och gräver fram några gamla saker ur förrådet. Oftast handlar det om helt andra saker än på bilden jag sett och resultatet blir något helt annat, men fint i alla fall och något jag inte kommit på utan din inspiration!

 • Reply
  Jenni
  4 juni, 2012 at 08:44

  Din blogg är såå inspirerande! Man blir alltid så glad och fylld av pyssellust när man läst den! Fortsätt i samma stil!

 • Reply
  En silverkantad vardag
  4 juni, 2012 at 06:25

  Grattis till ett års bloggande! Hoppas att du fortsätter att skriva länge än, alltid kul att kika in här och ta del av dina vackra bilder och inspirationsidéer.

 • Reply
  Marlene
  4 juni, 2012 at 08:20

  Vilken härlig bok! Oh jag älskar flugsvampbilden. Vill gärna vinna och få börja pyssla 🙂

 • Reply
  Pia
  3 juni, 2012 at 21:17

  Tack för din fina blogg Anna-Lena! Är gärna med i utlottningen – boken ser intressant ut.

 • Reply
  Kajsa
  3 juni, 2012 at 21:28

  Är gärna med o tävlar om boken! Tack för en fin o inspirerande blogg! Hoppas du fortsätter med bloggandet så jag får fortsätta ha dej på favoritlistan. Ha det bra!

 • Reply
  Ninette
  3 juni, 2012 at 21:46

  Grattis till ditt första år! och lycka till i fortsättningen!

 • Reply
  Therese
  3 juni, 2012 at 22:10

  Ja tack jag vill vara med och tävla om den fina boken 🙂

 • Reply
  Johanna
  3 juni, 2012 at 22:25

  Tack för en fin och intressant blogg!

 • Reply
  Camilla
  3 juni, 2012 at 22:28

  Tyvärr lämnar jag Anna Öhrnberg " okommenterat" ! Däremot är bilderna från Åland helt underbara ! Har själv vandrat längs naturstigen…. Tackar för din blogg ! Önskar dig lycka till med följande år !

 • Reply
  Annika
  3 juni, 2012 at 23:05

  GRATTIS på 1-årsdagen! Fin och inspirerande blogg!

 • Reply
  Sofia
  3 juni, 2012 at 20:59

  Det här gillas skarpt! Ekotänk är aldrig ute 🙂

 • Reply
  Camilla
  3 juni, 2012 at 21:11

  Nämen har det redan gått ett år?! Grattis och hoppas att du fortsätter blogga många år ännu.

 • Reply
  Bitta
  3 juni, 2012 at 19:06

  Grattis till ett års fint bloggande. Jag hoppas du fortsätter på samma inspirerande sätt.

 • Reply
  Maria
  3 juni, 2012 at 19:50

  Den boken vill jag gärna vara med och tävla om 🙂 Grattis till ett år med en mycket intressant blogg!!

 • Reply
  A-L
  3 juni, 2012 at 19:52

  Trevlig blogg du har …och fint hus har ni. Får bra inspiration av dig till allt möjligt 🙂

  h. A-L

 • Reply
  Louise
  3 juni, 2012 at 19:57

  vet inte om förra kommentaren kom fram för jag blev utslängd….men för säkerhets skull….grattis och ja jag deltar gärna i din tävling 🙂

 • Reply
  elisabeth Holm
  3 juni, 2012 at 18:59

  så fina saker man kan fixa med hjälp av naturens egna produkter

 • Reply
  Mikaela
  3 juni, 2012 at 16:18

  Grattis! 🙂

 • Reply
  Jenny -Mitt arkiv, inredning och pyssel
  3 juni, 2012 at 16:52

  Grattis till ett lyckat första år med bloggen! Alltid trevligt att titta in!

 • Reply
  carina yli-panula
  3 juni, 2012 at 17:24

  Ett stort grattis!!! Och… vilket fint pris. Ja man borde faktiskt använda sig mer av det naturen har att erbjuda. Hoppas nu på vinst, så kanske jag får några tips.

 • Reply
  Emilia
  3 juni, 2012 at 18:19

  Din blogg är trevlig att titta i eftersom man får se hur andra har inrett. Ofta får man inspiration, idéer och bara njuta av fin inredning, medan man ibland också kan tänka "sådär skulle inte jag vilja ha det" – smaken är olika och det är det som är roligt med att titta på inredning!

 • Reply
  Ann-Christine
  3 juni, 2012 at 13:00

  Ja tack till den fina boken, som jag funderat på att köpa men inte gjort det ännu!

  Grattis till ditt första år!! Tänk, jag trodde nog att du bloggat längre än så??

  Vi ses snart 😉

 • Reply
  Irina
  3 juni, 2012 at 12:37

  Hej. Vill gärna vinna boken.

 • Reply
  S
  3 juni, 2012 at 12:24

  Skulle inte säga att jag förtjänar boken men min älskade mamma som visade mig till din blogg och absolut älskar bloggen förrjänar den. Jag önskar att jag skulle kunna bifoga ett samlat videoklipp där du skulle kunna se hur många diskussioner vi haft inom familjen då vi tror att vår mamma har någon undangömd kärlek för att ta in naturen i huset. Vi har vid ett läge även fått höra "erat vardagsrum är typ ekologiskt".

 • Reply
  Linda
  3 juni, 2012 at 11:59

  Grattis Bloggen 1 år! Det har varit intressant att få följa med din blogg under det gångna året, hoppas på många fler lika intressanta år!

 • Reply
  Frida
  3 juni, 2012 at 11:25

  Grattis på födelsedagen 🙂

 • Reply
  lisbeth kullman
  3 juni, 2012 at 11:45

  Det är alltid intressant att se olika inredningsstilar.
  Är gärna med i utlottningen Jag läser ofta din blogg
  sommarhälsn Lisbeth.

 • Reply
  alegni
  3 juni, 2012 at 10:51

  grattis på bemärkelsedagen – bra jobbat!
  den boken skulle jag gärna vilja ha. 🙂

 • Reply
  Ila
  3 juni, 2012 at 11:23

  GRATTIS på ett årsdagen! 😀
  Tänk att det gått ett helt år redan… En jättefin blogg har du skapat!

  Och DEN boken vill jag vinna! Vilken fantastisk idéspruta – helt i min stil!

 • Reply
  Carina
  3 juni, 2012 at 10:50

  Grattis! Ett år går tydligen snabbt. Jag ser fram emot att vinna boken!

 • Reply
  Nina
  3 juni, 2012 at 10:28

  Va trevligt! Den boken har jag varit sugen på ett tag, så nu håller jag tummarna!

  Grattis till väl utfört jobb under det senaste året 🙂

 • Reply
  Camilla Grankulla
  3 juni, 2012 at 09:43

  Hej! Grattis till 1-åriga bloggen!
  Kram Camilla

 • Reply
  Malin S
  3 juni, 2012 at 10:01

  Oj den där boken tar jag gärna emot 🙂 Tycker det låter skoj med naturmaterial och att återanvända på olika sätt.

 • Reply
  Camilla Svartbäck
  3 juni, 2012 at 09:39

  vill delta i utlottning av boken:)

 • Reply
  V.
  17 juni, 2012 at 14:56

  Ja tack!
  Jag vill jättegärna vara med i utlottningen :O)
  Hälsn. Vivan

 • Reply
  lyckobo
  17 juni, 2012 at 15:02

  Stort Grattis till 1-åringen! Hoppas du orkar hålla på flera år till! Klart man är med och tävla om en sådan fin vinst, borde faktiskt få en inspirationsspruta då intresset för tillfället är på sparlåga….
  Skön sommar!!!

 • Reply
  lill
  17 juni, 2012 at 16:13

  vill väldigt gärna vinna en fin bok.

 • Reply
  Linda H
  3 juni, 2012 at 16:13

  Grattis på bloggfödelsedagen! Jag fortsätter läsa om du fortsätter blogga:)

 • Reply
  Maria
  3 juni, 2012 at 14:38

  Ja, jag vill gärna vara med i utlottningen. Maria.

 • Reply
  Erica
  4 juni, 2012 at 21:21

  Jag vill gärna vara med och tävla!

 • Reply
  Annika
  4 juni, 2012 at 20:26

  Grattis till 1-åringen! 🙂 Jag följer din blogg och tycker att jag får mycket inspiration via den, tack! Jag gillar naturmaterial och naturfärger och tycker att man bra kan ta in naturen i hemmet, det ger ett hemtrevligt och ombonat hem. Så jag skulle mer än gärna vilja vinna boken! 🙂

 • Reply
  Susanne
  4 juni, 2012 at 20:16

  Tack för en trevlig blogg! Och grattis!
  Gillar hennes böcker, så jag håller tummarna!

 • Reply
  Sandra
  4 juni, 2012 at 20:20

  Jag vill jättegärna vara med i utlottningen. Det jag tycker allra bäst om i din blogg är pysslandet och din superhärliga pysselhörna. Ser framemot mera pyssel 🙂

 • Reply
  Nina
  4 juni, 2012 at 19:56

  Tack för en jättetrevlig blogg, fortsätt i samma stil 🙂

 • Reply
  Alicia
  4 juni, 2012 at 19:08

  Först vill jag börja med att gratulera med anledning av bloggens 1-årsdag. Jag kom in hit på bloggen av en slump i våras och sedan dess är jag en trogen läsare. Även om jag inte följt med bloggen ända sedan starten kan jag säga att du har en mysig och inspirerande blogg. Fortsätt i samma stil!

  Anna Örnbergs bok verkar vara mycket intressant och läsvärd. Den skulle passa bra bland mina två böcker av Ernst Kirchsteiger och resten av inredningslitteraturen jag och min mamma lyckats fylla bokhyllorna med. Speciellt bilden av flugsvampsmöblemanget fångade min blick, eftersom jag har två liknande svamppallar i Vasa. Pallarna måste vara över 20 år gamla, eftersom en snäll och numera avliden släkting snickrade ihop dem åt mig innan jag knappt lärt mig gå.

  Ännu en gång grattis till bloggen! 🙂

 • Reply
  Mariella
  6 juni, 2012 at 12:16

  Grattis på 1-årsdagen. Du har en trevlig blogg med mycket inspiration, fina bilder och passligt mycket text.

 • Reply
  Hanna V
  6 juni, 2012 at 13:57

  Tack för en bra blogg! Jag har varit en trogen läsare under hela året. Ser fram emot nya inspirerande inlägg i fortsättningen också!

 • Reply
  Lundagård
  5 juni, 2012 at 16:01

  Grattis till 1-åringen!
  Tävlar gärna om boken.
  Retroradion var köpt för ett tag sedan från Gigantti om jag inte minns fel.

 • Reply
  Livet på Vestergård
  5 juni, 2012 at 17:57

  Grattis till det första året med bloggen! Visst är det värdefullt att man får kommentarer, annars skulle det inte vara kul att blogga.
  Vilket härligt hem du visar i förra inlägget! Ser fram emot att få se fler foton därifrån.
  Kram Kicki

 • Reply
  Mona Granholm
  5 juni, 2012 at 20:00

  Hej
  Att läsa din blogg är så inspirerande. Tack för alla tips under året ! (också de som kommer i dina svar på läsarnas kommentarer). Ännu mera inredningsinspiration får jag säkert om jag skulle ha turen att vinna utlottningsboken.
  M-a

 • Reply
  Maria- muminmamman
  5 juni, 2012 at 23:02

  Hej!
  Jag gillar din blogg, den inspirerar mig i vardagen!

 • Reply
  Carina
  6 juni, 2012 at 04:33

  Åh, vad jag gillade flugsvampsmöblemanget! Skulle kunna tänka mig en hel del annat också.

 • Reply
  Anna Högback
  6 juni, 2012 at 08:01

  Grattis till ett-årsdagen av din blogg, trevlig blogg med tips och ideer =). Deltar gärna i utlottningen av Anna Örnbergs bok. Trevlig sommar!!

 • Reply
  Susanne
  6 juni, 2012 at 08:48

  Inspirerande 🙂

 • Reply
  Petra
  4 juni, 2012 at 16:05

  Grattis bloggen!! Tiden går fort när man har roligt! 🙂

 • Reply
  Minna
  6 juni, 2012 at 17:31

  Hej och Grattis!

  Fin bok! Jag är gärna med på utlottning.

  Trevlig sommar!

 • Reply
  Linda
  7 juni, 2012 at 20:10

  Ser ut att vara en trevlig inspirerande bok, den vill jag vinna! Är en relativt ny läsare av din blogg!

 • Reply
  Linda
  7 juni, 2012 at 20:36

  Nu minns jag ju inte om jag kommenterat eller ej.. 😀 Vet ju att jag har läst dethär inlägget. Nåväl, jag kommenterar en gång till isåfall!

  Stort grattis till bloggfödelsedagen! 🙂 Och jag vill ju självklart vara med i utlottningen av den fina presenten!

  Kram Linda

 • Reply
  Jenny
  8 juni, 2012 at 12:52

  Jag vill naturligtvis vara med och tävla 🙂

 • Reply
  Sus
  8 juni, 2012 at 22:07

  Trevlig blogg med inspirerande inlägg.

 • Reply
  Jaana
  7 juni, 2012 at 16:54

  Följer din blogg med jämna mellanrum. Kul då du presenterar olika stilar, fast det inte precis är en stil som du själv gillar. Hemma hos-reportagen gillar jag mest, så kul att se hur andra har det inrett. Grattis till det första året som bloggerska.

 • Reply
  Cassandra
  10 juni, 2012 at 02:20

  Såklart jag är med! Väldigt spännande bok verkar det som, hade fått så mycket inspiration 🙂

 • Reply
  Cajsa
  9 juni, 2012 at 20:52

  Verkar vara en fin bok, hoppas jag vinner 🙂

 • Reply
  Mikael Larsén
  9 juni, 2012 at 21:20

  Jag är imponerad av att du är så full av idéer som vidare kan tryckas i bok form, jag lyfter på hatten.
  Hoppas att jag vinner din bo,
  Som jag vet att min sambo Lea önskar sig !
  Mikael

 • Reply
  Lena S
  9 juni, 2012 at 19:39

  Hejsan!
  Jag deltar gärna i din fina utlottning :).
  Så roligt att jag hittade hit till din fina blogg.
  H. Lena

 • Reply
  Susanna Finskas
  9 juni, 2012 at 16:21

  Alltid lika roligt att hitta in på din blogg:)

 • Reply
  Marianne Ingves
  10 juni, 2012 at 21:23

  Hoppas på tur o kanske vinner 🙂 Trevlig sommar !

 • Reply
  Caroline
  10 juni, 2012 at 22:24

  Jag vill vara med i utlottningen.

 • Reply
  Veronica Vikstrand
  10 juni, 2012 at 21:06

  Hej!
  Tack för en bra blogg och ha en riktigt trevlig sommar! 🙂

  Hälsn.Veronica

 • Reply
  Lena Backman
  11 juni, 2012 at 18:30

  Det finns mycket användbart i naturen som man kan använda till inredning. Det gäller bara att hitta det. =) Alltid roligt att bläddra i en bok och få inspiration….

 • Reply
  Linda Linvall
  13 juni, 2012 at 00:00

  Har kikat in till din trevliga inredningsblogg flera gånger per vecka, sen vi besökte er senaste vinter i ert eleganta välprydda hem :o)) Tack för alla fina tips o. ideér!

 • Reply
  Sara
  13 juni, 2012 at 20:13

  Grattis till en fin blogg som håller i längden! Jag vill vara med och tävla, kul med lite natur-inspiration…

 • Reply
  Christina Granlund
  13 juni, 2012 at 20:41

  jag har läst en bok av Anna Örnberg och är intresserad av hennes tips och ideer. Jag följer med din blogg också och gillar dina ideer och tips, Skilt den lilla byrån med text, den är gullig och även ett och annat som din mamma sytt och tillverkat. mv h Christina

 • Reply
  Sofie L
  15 juni, 2012 at 08:39

  Jag är gärna med och provar lyckan. Inredning i en naturliga stil är min passion sá nu háller jag tummar och tár

 • Reply
  Anna
  17 juni, 2012 at 17:50

  Tack för en underbar blogg 🙂 Följer med den och läser så fort ett nytt inlägg dykt upp, har fått många inspirerande idéer till vårt hem av dig!

 • Reply
  Inredningsinspiration | Anna-Lena bloggar om inredning
  17 juni, 2012 at 13:47

  […] att delta i utlottningen av boken idag! Ännu hinner du delta genom att lämna en kommentar till utlottningsinlägget! Det här inlägget postades i Badrum, DIY, Terrass, Utemöbler. Bokmärk permalänken. […]

 • Reply
  Carita Lundberg
  17 juni, 2012 at 13:19

  Kul med finlandssvenska bloggar Bloggar inte själv men följer med andras bloggar då jag är inrednings intressersad Håller på att inreda sommarstugan På bloggen Jenny-mitt arkiv, under svärföräldrarnas sommarhus, finns en del bilder härifrån.

 • Reply
  Sanne
  15 juni, 2012 at 22:11

  Tänk att det gått ett år redan! Hoppas det blir många år till!

 • Reply
  Jenny
  16 juni, 2013 at 12:55

  Hej, det här var en trevlig blogg att snubbla in på!

  Ska tipsa en vän om den (om hon nu inte redan läser här… skulle ej förvåna mig). Och det är till den vännen som i detta nu flyttar som jag skulle vilja vinna boken – inflyttningspresent!

  Må gott!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.