Förvaring för halsdukar

 

Förvaringstips och små saker som förenklar vardagen ville många ha tips på när jag frågade er för ett tag sedan. Jag vet inte om jag personligen sitter inne med så många speciella lösningar, men när det gäller klädförvaring tycker jag det finns många smarta lösningar på marknaden nuförtiden. En sak som de flesta säkert känner igen är att alla halsdukar och scarfar brukar ligga inknölade i en enda stor boll i en låda. Och man får dra i någon ända och hoppas att just den halsduken man ska ha lossnar ur den stora härvan. Jag har sluppit detta problem eftersom jag förvarar mina scarfar på en smart hängare från Ikea.

 

 

Den rymmer hur många halsdukar som helst, men den blir ganska tjock och tar upp mycket utrymme i skåpet om man proppar den full. Så jag har delat upp det på två olika hängare för att få en bättre överblick (jo, jag har alltså ganska många scarfar).

 

 

Mycket praktisk liten sak som inte kostar många slantar, men som definitivt underlättar när man har bråttom och ska få tag på den rätta halsduken. Och säkert finns det många andra användningsområden för hängaren också, kanske ni har några bra idéer?

 

0 gillar
Detaljer Förvaring Tips

Du Kanske Också Gillar

14 Kommentarer

 • Reply
  Ann-Christine
  13 juni, 2012 at 09:58

  En sån måste jag skaffa mig!!
  Ja, det var verkligen mer än några scarfar det där ;D Jättefina!

 • Reply
  S
  13 juni, 2012 at 08:44

  Jag har hängt alla mina scarfar på en vanlig galge, funkar också bra 🙂

 • Reply
  En silverkantad vardag
  13 juni, 2012 at 06:29

  Va fiffigt, en sån borde man införskaffa så man skulle slippa den eviga härvan. Tack för tipset! 🙂

 • Reply
  Nina
  12 juni, 2012 at 23:19

  Jag har en sån, men jag använder den faktiskt inte. Jag använder två korgar där de ligger huller om buller. Försöker också att inte ha framme alla scarfar på en gång, utan har dem lite ordnade enligt årstid. Men då kan man ju lätt glömma nån viktig scarf… 😉

  Däremot har jag funderat på att hänga bälten i hängaren, men funderar att den kanske är lite onödigt stor.

 • Reply
  Ila
  12 juni, 2012 at 21:56

  Jag brukar vika och sen rulla ihop mina skarfar till korvar som jag sen sticker ner i en korg (eller tre olika korgar för att vara exakt).
  När alla står där är det både lätt att plocka den rätta och lätt att trycka ner den tillbaka.

  Varje korg har dessutom sitt eget färgtema! 😉

 • Reply
  Angelica
  12 juni, 2012 at 18:02

  En sådan sku man ha! Har JUST DET problemet här att alla scarfar och halsdukar ligger i en enda stor hög i skåpen, så en sån blir det nästa gång jag gästar Ikea 😀

 • Reply
  Linda
  12 juni, 2012 at 16:23

  En sån har jag också. Guldvärd! 🙂

 • Reply
  Anna / Sand's Drömmar
  12 juni, 2012 at 16:37

  Makens slipsar hänger på en likadan – själv är jag för lat för att hänga upp scarfarna jämnt och ständigt – enklare med en boll i en korg 🙂

 • Reply
  alegni
  12 juni, 2012 at 14:51

  tack för tipset! jag har just det där bollproblemet…

 • Reply
  Ida
  12 juni, 2012 at 16:12

  Köpte en sådan där hängare i vårast också, mycket bra IKEA-köp!

 • Reply
  Lyckoslanten
  13 juni, 2012 at 14:28

  Fiffig lösning för scarfarna! Jag har mina på en stege, men jag ska spana in den där nästa gång jag åker till Ikea! Ha det så fint på träffen! ♥

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.