Grattis…

 

…säger jag till Anna Högback som lämnade kommentar nr. 63 i utlottningen. Det blev du som vann boken “Naturlig inredning” av Anna Örnberg. Så roligt att ni var så många som deltog, jag har läst alla 97 kommentarerna med glädje! Tack vare era uppmuntrande ord känns det mycket motiverande att blogga minst ett år till! Jag önskar jag hade 97 böcker att dela ut till var och en av er!

0 gillar
Tävling

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Sabina
  18 juni, 2012 at 10:53

  Grattis Anna hälsar Sabina Bladian

 • Reply
  Cornelia
  19 juni, 2012 at 23:39

  Hej hopp! Grattis till den lyckliga vinnaren. Jag lyckades ju missa din fina utlottning.
  Det var jättetrevligt att ses på bloggträffen och tack för alla fina bilder du visade i ditt inlägg från Cornelia.

  Vill passa på att önska dig en riktigt härlig midsommar!

  Kram, Nicole

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.