Hi and low

 

I vårt kök finns för tillfället en sak att glädjas över och en sak att absolut inte glädjas över. Dagens high and low alltså. Vi börjar med den trevliga saken – väggordet är på plats! Tack för hjälpen alla ni som röstade!

 

 

Jag är riktigt nöjd! Det är lagom diskret, men ger ändå en liten färgklick till allt det vita (om man nu kan kalla brunt för en färgklick). Jag märkte dock att väggordet är placerat i perfekt höjd för en nyfiken 1,5-åring, så vi får hoppas att han inte lyckas pilla bort några bokstäver i ett obevakat ögonblick. Fascinationen brukar dock avta ganska snabbt i den där åldern så om en vecka har han säkert glömt bort att det kommit något nytt och intressant dit.

 

 

Frid och fröjd på den här sidan av köket alltså. Men om man svänger blicken till andra sidan köket ser man den mindre trevliga saken…nämligen ett gapande tomt hål där vår diskmaskin fanns ända tills igår.

 

 

Vår två år gamla diskmaskin slutade helt plötsligt att värma vattnet och diskade bara i kallvatten – mycket dåligt enligt min mening. Mycket vanligt förekommande fenomen nuförtiden enligt reparatören. Men visst är det något galet när en diskmaskin inte håller mer än två år i numera? Annat var det minsann förr, som man brukar säga. Förhoppningsvis går det på garantin, men irriterande är det ändå. Det där med att diska för hand är onekligen lite jobbigt och tidskrävande när man är van vid diskmaskin. Även här har 1,5-åringen visat intresse för det nya hålet i väggen – perfekt att krypa in i och använda som koja anser han! Jag hoppas på fint väder i helgen så vi får tillbringa största delen av tiden där ute och bygga riktiga kojor istället.

 

0 gillar
Hemma hos oss Kök Väggdekor Väggord

Du Kanske Också Gillar

9 Kommentarer

 • Reply
  En silverkantad vardag
  9 juni, 2012 at 08:56

  Usch va trist. Vår frys slutade funka efter knappa tre år, blev en utmärkt och bra koja medan den var på reparation… mindre bra för allt som man hade nerfryst.

 • Reply
  Johanna
  8 juni, 2012 at 22:09

  Vi bytte nyligen diskmaskin, vår gamla trotjänare gav upp efter cirka 17 år… När vi köpte en ny sa försäljaren att vi antagligen inte kommer att bli lika nöjda med den nya, och den diskar inte lika bra, men den är väl bättre för miljön. Inte lär den hålla lika länge heller, men så är det nuförtiden.
  Väggordet pryder sin plats även om det inte var det jag röstade på 😉

 • Reply
  Cia
  8 juni, 2012 at 18:52

  Vår diskmaskin har samma sjukdom! Den är visserligen lite äldre, sju år, men lika irriterade att tvingas diska för hand ändå. Vi märkte att något var fel då diskningen först förlängdes nåt oerhört. Men bara ibland, ibland diskade den helt normalt. Men för några dagar sedan märkte jag att den bara diskade med kallt vatten. Suck!

 • Reply
  Petra
  8 juni, 2012 at 18:06

  Alltså VAD är det med nya maskiner?! Vi har haft mikron på service två gånger redan. Splitterny odch svindyr. Electrolux står inte högt i min bok just nu, kan jag säga…

 • Reply
  Linda
  8 juni, 2012 at 16:55

  Oj nej va jobbigt med diskmaskinen! Vår slutade fungera på JULAFTON ifjol. Kändes superfestligt att börja diska förhand då. NOT. Men, sen några dagar senare så fungerade den plötsligt igen. Ingen aning vad som felade den!

  Fint blev väggordet!

  Linda

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.