Höstnytt

 

Vågar man skriva ett inlägg som heter “Höstnytt” några dagar efter midsommar? Jo, med tanke på hur höstlikt vädret har varit de senaste dagarna så känns det ändå helt okej att ta en titt på några av höstens nyheter. Vi kan ju hoppas att det är länge, länge tills det riktiga höstvädret kommer ändå.

 

 

 

Ellos är som vanligt mycket tidigt ute med nya produkter och de har stor variation på sina höstnyheter – alltifrån skandinaviskt och modernt till orientaliskt och romantisk nostalgi. Jag har samlat en del bilder som jag gillar och det är främst naturfärger som beige, brunt och svart, bokstavstryck och lite rustikt som faller mig i smaken just nu. Bordet på bilderna älskar jag – så snyggt med de ruffa träplankorna mot den svarta metallen. Och den svarta stolen med rottingsits på bilden ovan är också en favorit.

 

 

 

 

 

Lampan på översta bilden har jag sneglat på i många år i de fina, dyra inredningsbutikerna och nu kommer den alltså i en lite billigare variant. Patisserie-löparen finns till min stora glädje i längden 180 cm vilket är perfekt för vårt långa bord. Äntligen någon som fattar att många har lite längre matsalsbord nuförtiden!

 

 

 

 

Här ser ni ett soffbord i samma serie som köksbordet. Detta ligger nog som en stark toppkandidat ifall vi skulle skaffa ett nytt soffbord just nu (vilket vi inte ska…). Stolen och fotpallen med de vackra benen blev jag också lite förtjust i, men det är nog trots allt inget som kommer att hamna hos oss. Jag älskar att många företag numera satsar mycket på att styla fina bilder istället för att bara knäppa ett foto på en stol rakt upp och ner. Stylingen gör så mycket och man får massor av idéer bara av att titta på sammansättningen i bilderna.

 

 

 

 

Men okej, nu glömmer vi hösten i några månader och satsar på att ha sommar istället! Imorgon ser det i alla fall ut att bli uppehåll även om temperaturen inte riktigt verkar orka upp till den nivå som man önskar sig i slutet av juni.

 

0 gillar
Butiker Nätbutiker Trender

Du Kanske Också Gillar

7 Kommentarer

 • Reply
  CAISA K.
  13 juli, 2012 at 20:14

  Så sant!
  Och de har verkligen nåt för alla stilar och smaker.
  Roligt att se dina favoriter.
  Dessa bilder tilltalar också mig, om jag än för tillfället är i en något modernare svacka
  – det pendlar lite mellan naturligt& rufft och enkelt&modernt här hos mig.
  Om jag ändå nångång skulle kunna bestämma mig 🙂

 • Reply
  lyckobo
  1 juli, 2012 at 23:08

  Ojojoj vad mycket fint, fåtöljerna med fotpallar skulle bli perfekt till vårt tv rum, passligt små! Tack för tips och inspiration!!!

  Ha det bäst!

 • Reply
  Sabina
  29 juni, 2012 at 11:22

  Tack för att du delar med dig! Gillar jättemycket både stilen och färgerna! Ellos har verkligen skarpat sig inom inredning och har många fina produkter. Den svarta taklampan är superfin!
  Håller med om att det är svårt att hitta dukar till långa bord. Själv skulle jag behöva 3m duk till vårt utebord vilket är störtomöjligt att hitta! Tack och lov finns det fina vaxdukar som metervara och dessa passar ju suveränt till utebord. Har just inhandlat en fin som jag skall visa på bloggen snart.
  Kram Sabina

 • Reply
  Livet på Vestergård
  28 juni, 2012 at 11:16

  Vackra inspirerande bilder (men hoppas att hösten inte kommer på länge ännu …) !

 • Reply
  alegni
  28 juni, 2012 at 07:30

  Åh, den där fåtöljen vill jag ha!

 • Reply
  A House With A View
  28 juni, 2012 at 08:03

  Suuuuuuuuperhärlig inspiration!! Liknande lampor finns på min önskelista också, måste checka in Ellos-katalogen:))))

  Ha en finfin dag!

  Kraaaaaaaaaaam aka

 • Reply
  Petra
  28 juni, 2012 at 10:10

  Förr så var jag inne på ellos med jämna mellanrum, men tydligen har jag helt glömt bort att de finns, för nu är det LÄNGE sen sist. Tack för inspirationen och puffen… mot ellos.fi! 🙂 Jag är definitivt på samma linje – älskar bilderna du plockat ut!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.