Somrig bukett

 

Eftersom det inte känts speciellt somrigt ännu i år så har jag inte varit så snabb med att plocka fram mitt “sommarpynt”. Jag brukar plocka bort en del mörkare prylar och ta fram lite mera pasteller istället. Idag grävde jag lite i mitt smockfulla köksskåp där jag förvarar säsongsprylarna och längst in hittade jag en maffig blombukett som jag fyndade på loppis ifjol.

 

 

Ett snabbt sätt att fixa lite sommarfeeling i matsalen. En del tycker kanske det är lite smaklöst med fejkblommor, men jag älskar dem! Det är nämligen de enda blommor som överlever längre än en vecka i det här huset.

 

 

Tygblommor brukar vara ganska dyra så när jag fick hela buketten för en femma kunde jag inte motstå den. Trots att den är lite vild och galen med en massa olika blommor. Fast så ska väl en riktig sommarbukett egentligen vara också!

 

0 gillar
Blommor Hemma hos oss Matsal

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Reply
    Malin
    11 juni, 2012 at 12:46

    Vilken fin bukett. Den ser ju inte alls ut att vara fejk 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.