Uppiggande present

 

Det har inte varit någon sommarvärme att tala om än så länge, men att sommaren ändå är på gång är det ingen tvekan om för den som pollenallergiker. Själv har jag gått runt och nyst mest hela tiden under de senaste tre veckorna. För några dagar sedan fick jag dessutom en jobbig förkylning ovanpå det hela. Ingen rolig kombination med allergi och förkylning samtidigt kan jag säga. Därför var det väldigt uppiggande att hitta ett hemligt paket i postlådan igår! För ett tag sedan anmälde jag mig till Swappen som ordnades av Finlandssvenska inredningsbloggar. En swapp är en slags byteshandel där man tilldelas en “hemlig bloggvän” som man ska skicka en liten present åt. Genom att besöka den personens blogg ska man försöka lista ut hurdan stil personen har och köpa en present som hon kan tänkas gilla. Innehållet i mitt paket var en verklig fullträff!

 

 

Jag fick den här fina tygpåsen i linne med bokstäver. Jag kan avslöja att jag stod och höll i den i en av mina favoritbutiker i förra veckan och det var nära att den hamnade i köpkorgen den gången. Så min hemliga bloggvän har verkligen förstått att jag är svag för saker med tryck på! Tygpåsen är stadig och har en vaxad insida så den funkar bra att ha som ytterkruka för en blomma. Eller på köksbänken som förvaring åt alla tusentals småprylar som har en tendens att samlas där.

 

 

Mitt paket innehöll även en liten flaska med bastudoft. “Sommarstämning” heter den och trots min täppta näsa kunde jag känna doften av både apelsin och gran där. Tusen tack för de fina presenterna – vem du än är som skickat dem!

 

0 gillar
Bloggar Blommor Swapp

Du Kanske Också Gillar

9 Kommentarer

 • Reply
  Josefine
  7 juni, 2012 at 09:57

  Vilken fin present du fick 🙂 Swappen var verkligen kul, roligt då någon annan väljer present åt en 🙂 ha en bra dag!

 • Reply
  Seralias Stuga
  7 juni, 2012 at 12:36

  WoW! Mitt i prick!
  Krya på dig! Kram!

 • Reply
  Louise
  6 juni, 2012 at 19:18

  Jättefin! Och jag visste inte att vissa av påsarna har vaxad insida – då är de ju verkligt användbara!!

 • Reply
  Lyckoslanten
  7 juni, 2012 at 12:54

  Så roligt det är att få egen gåva och att se andras! Din fina gåva var verkligen mitt i prick!
  Jag har lidit så med alla allergiker denna vår. Hoppas att det lättar snart! ♥

 • Reply
  Tanja
  6 juni, 2012 at 14:59

  Vacker. I vilken butik finns den att köpas? 🙂

 • Reply
  Jaana
  7 juni, 2012 at 16:50

  Fick syn på påsen idag, så den fick också flytta in hos oss. Den finns i 2 olika storlekar och bäst av allt priset passade plånboken 🙂

 • Reply
  Snackbar
  5 augusti, 2016 at 15:48

  Varför skall vi ta emot arbetsföra friska unga män? ISIS tappar allt mera område och snart kommer de tvingas ge upp sin nuvarande reguljära krigsföring för en mera irreguljär modell som den ISAF mötte i Afghanistan.

  http://www.understandingwar.org/project/isis-sanctuary-map

  Då när dessa krigsdrabbade länder har fått ett slut på det aktiva stridandet är det väl knappast läge för att en betydande del av den arbetsföra befolkningen fly till väst? Då måste man ju snabbt påbörja ett återuppbyggande av infrastruktur och skapandet av en över hela landet fungerande statsmakt som skapar stabilitet och möjlighet för tillväxt.

  Dessutom skulle en lycklig framtid i Finland inte vara någon självklarhet om han skulle få asyl. Att förse tusentals människor med mat och sovplats är inget större problem för den finska staten, men att lyckas integrera dessa totalt annorlunda individer till det finska levnadssättet är en totalt annan sak. Ta bara en titt i de svenska förorterna så kan du ju se hur det har gått där.

  http://nyheter24.se/debatt/855920-brinnande-bilar-stenkastning-situationen-fororten-sverige

  Istället för att ta emot flyktingar och migranter som vi inte kan ta han om borde vi satsa resurser på att lösa problemet på plats. Få ett slut på det fullskaliga kriget, placera in en fredsbevarande trupp och understöd uppbyggandet av ett stabilt samhällssystem som stegvis övergår till ett land som efterföljer demokratiska värden och skiljer religionen från staten, som i väst.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.