Fyndläge

 

För att slippa ha den där eländiga garagebilden överst på bloggen i flera dagar så tänkte jag istället visa vilket fynd jag just gjorde. Ni minns kanske att jag skrev om ett vackert utemöblemang i våras. Då var jag lite sur över att fraktkostnaden låg på hela 50 euro, vilket gjorde att totalpriset på 219 euro blev onödigt högt. Sen kom rean och priset sjönk lite, men inte tillräckligt. Jag hade is i magen och hoppades på ännu bättre rea och idag upptäckte jag att priset för hela möblemanget endast var 89 euro (plus den där frakten då förstås, men den känns ok nu). Så förhoppningsvis får vi hem ett sådant här vackert möblemang om några dagar.

 

 

Vi funderade lite över var vi ska placera det, men kom sedan på att det skulle passa perfekt i hörnet där vi nyligen planterat pionerna. En lite lustig detalj i sammanhanget är att möblemanget heter just “Pioni”. Det måste ju helt enkelt vara meningen att jag skulle ha det!

Är det någon som vet var man kan hitta runda sittdynor som skulle passa de här stolarna? Jag har sökt tidigare i sommar till en annan stol, men det är inte det lättaste att hitta. Knallrosa dynor skulle vara fint. Så tips mottages gärna!

Bild från Hobbyhall

0 gillar
Utemöbler

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Malin
  17 november, 2012 at 23:35

  Det börjar vara ett tag sedan som du efterlyste knall rosa sittdynor, men nu råkade jag stula över dom när jag letade julröda åt mig själv. De finns på IKEA, var annars 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   17 november, 2012 at 23:51

   Åhå, det måste jag kolla in! De är nog aktuella fortfarande (till nästa sommar då). Tack för tipset! 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.