H&M Home Kids

 

För några dagar sedan lanserade H&M Home sin första inredningskollektion för barn. Lekfulla saker har det alltid funnits i H&M Homes sortiment, men prylar speciellt avsedda för bebisar och barn är alltså nytt för i år.

 

 

I kollektionen ingår bl.a. mattor, påslakan, leksaker, kuddar, handdukar och filtar. Det är mycket pigga och klara färger samt roliga mönster och figurer.

 

 

Bebiskollektionen är lite mer dämpad i färgerna – grått, vitt och beige.

 

 

Jag brukar vara väldigt svag för H&M:s inredning, men efter en första snabb titt hittade jag inget som jag prompt måste klicka hem. Visst finns det roliga små detaljer som jag kunde tänka mig, men inget som framkallade ett akut ha-begär. Vad tycker du?

 

Bilder: H&M Home, Lily.fi

0 gillar
Barnrum Inredningsbutiker Nätbutiker

Du Kanske Också Gillar

7 Kommentarer

 • Reply
  Angelica
  20 juli, 2012 at 11:47

  Bläddrade genom katalogen men inte blev det något akut ha begär för mig heller men när jag tittade andra gången föll ögonen på den gröna mattan med texten Beware of kids,men nej inte något som jag måste ha. Men det är ju roligt när det kommer lite mera till sortimentet för jag är en ganska "H&M person" 🙂

 • Reply
  Sophie
  20 juli, 2012 at 08:59

  Jag föll för allt med stjärnor på 🙂 t.ex. babyfilten och förvaringskorgen gillar jag.

 • Reply
  Petra
  20 juli, 2012 at 07:59

  Ahah, det ÄR så nytt! Jag bloggade om det för nån dag sedan och trodde då att H&M Home Kids var nåt jag helt missat bara. Jag gillade lektältet, stubbarna och sängkläderna. Överlag tyckte jag att de "pojkigare" grejerna var roliga, men det är säkert bara för att jag går runt och planerar pojkrum, hah.

 • Reply
  Camilla
  20 juli, 2012 at 07:54

  Samma här, inget akut ha-begär, men ändå tyckte jag att det fanns vissa fina saker, föll speciellt för förvaringspåsarna.

 • Reply
  Seralias Stuga
  20 juli, 2012 at 01:08

  Håller med dig! Lite för mycket av allting, kanske! Lite IKEA över det hela också.

 • Reply
  Sandra
  20 juli, 2012 at 00:36

  Hade lite samma känsla, däremot tror jag barnen blir ivrigare eftersom de brukar gilla klara färger. Måste testa på mina 🙂

 • Reply
  Sabina
  20 juli, 2012 at 23:29

  Jag gillar det gråa överkastet med stjärnor, men å andra sidan kanske den är lite väl tråkig för barn som gillar de mera färgglada produkterna.
  Kram Sabina

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.