Ikea-katalogen 2013

 

När jag ändå är inne på höstnyheter kan jag passa på att visa några bilder från Ikeas kommande katalog. Den amerikanska versionen av 2013 års katalog har kommit ut på nätet redan och eftersom jag är en Ikea-fantast brukar jag bläddra genom den så fort den dyker upp.

 

 

Starka accentfärger och grafiska mönster verkar vara det som gäller just nu – ganska långt från min egen inredningsstil alltså. Jättevackra och inspirerade bilder, men knalliga färger är inget för vårt hem. De svarta industrilamporna däremot gillar jag skarpt. Det är svårt att hitta bilder när produkterna ännu inte finns till salu, men jag tror att den också kommer att komma åtminstone som golvlampa.

 

 

Nästa bildserie är sådant som passar mig och min smak lite bättre – fast det är inget som jag inte sett hundra gånger tidigare.

 

 

Den möbel jag gillar allra mest av nyheterna är den här “nygamla” fåtöljen. Den fanns med på pärmen av den första Ikea-katalogen som kom ut 1951. Nu lanseras fåtöljen på nytt, men i en uppdaterad version under namnet “Strandmon”. Mycket, mycket snygg!

 

Källor: Ikea, Var dags rum

0 gillar
Inredningsbutiker Inspiration Möbler Modern inredning Trender

Du Kanske Också Gillar

8 Kommentarer

 • Reply
  Christina
  24 juli, 2012 at 19:50

  Vissa av grejerna fanns nog redan på Ikea, t.ex. de turkosa pallarna och de svart-vita kuddarna. Var där idag så. Men fåtöljen var riktigt snyggt!

 • Reply
  alegni
  24 juli, 2012 at 09:22

  Jag föll som en fura för fåtöljen jag också. Vill ha, vill ha, vill ha.

 • Reply
  Pia
  23 juli, 2012 at 16:37

  Vikka underbara färger på textilierna!!!! 🙂
  Jag får såndär "vill ha" feeling….

 • Reply
  Seralias Stuga
  23 juli, 2012 at 23:05

  Ja-a, fåtöljen var den bästa och lampan bredvid den ursnygg! Gillar variationen i utbudet, men för mig var det färggranna var för starkt och det blommiga för romantiskt för. Men vilken tur att vi alla får tycka olika. 🙂

 • Reply
  Sussi
  23 juli, 2012 at 14:47

  Oj, den fåtöljen är så fin. Å den skulle passa perfekt i mitt sovrum 🙂

 • Reply
  Anna-Lena
  23 juli, 2012 at 15:12

  Ja, den är verkligen en riktig "mormors-fåtölj" som man minns från barndomen. Konstigt att man nu helt plötsligt börjat gilla såna möbler som bara gamla tanter hade förr 🙂
  Priset är inte offentligt ännu, men jag såg summan 175 euro på en sida. Har också sett 279 dollar, så jag kan inte säga med säkerhet var den kommer att kosta här.

 • Reply
  Ann-Christine
  23 juli, 2012 at 06:54

  Den där fåtöljen gillar jag också skarpt! Liknar mycket en som finns hemma hos föräldrarna, som min mammas morfar hade förr i tiden. Undrar vad den ligger i för prisklass sen?
  Hittade en del andra pärlor också på bilderna 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.