Mattan

 

Ni som brukar läsa den här bloggen har knappast undgått mina mattproblem i matsalen. Jag hittade en matta jag tyckte väldigt mycket om, men när den väl var på plats kändes den både för mörk och för liten. Det visade sig vara väldigt svårt att hitta mattor i storleken 200 x 290 cm som vi behövde, men tack vare ett tips från Fru Tallund hittade jag den här mattan på NetAnttila.

 

 

Jag hyser nog egentligen lite hatkärlek mot mattan – vissa dagar älskar jag den, men andra dagar tycker jag den är fruktansvärt tantig och ful. Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag gillar sådana här mönstrade mattor eller inte. Storleken och färgen är i alla fall helt perfekta, så jag är nog nöjd med mattan för det mesta. Fast förra veckan hittade jag en annan matta på nätet i lite modernare stil som också kunde passa fint där. Frågan är om jag borde köpa den också när jag för en gångs skull hittade en matta i passande färger i rätt storlek. Man kan ju alltid ha två mattor att byta om med, eller hur?

 

 

 

 

0 gillar
Hemma hos oss Matsal Mattor Nätbutiker

Du Kanske Också Gillar

12 Kommentarer

 • Reply
  Ny matta igen | Anna-Lena bloggar om inredning
  6 augusti, 2012 at 23:21

  […] tycker att mattan är lagom diskret (till skillnad från den mönstrade mattan) och jag är glad över att ”stämpeln” hamnade ganska i skymundan. Jag ville inte att […]

 • Reply
  Anna
  10 juli, 2012 at 11:22

  jag tycker mattan du har nu är otroligt snygg, ger en lite mer personlig prägel på rummet och ser rätt "lyxit" ut 🙂 den från Ellos är också fin men ser rätt så mainstream ut.. men det är ju bara min åsikt 😉

 • Reply
  Annette
  10 juli, 2012 at 18:25

  Jättefin matta du hittat den passar bra ihop med takkronan o det övriga .Den andra är ju också bra men den borde inte gömmas under bordet ,tror att den inte är lika bra då .Man kan nog ha mattor att byta med ,ombyte förnöjer ,Nette

 • Reply
  Anna-Lena
  10 juli, 2012 at 12:04

  Tack för era åsikter och synpunkter! Alltid lika roligt att läsa! 🙂 Jag håller med om att mattan jag har nu ser lyxigare ut och passar t.ex. bra ihop med stilen på takkronan. Den andra mattan är mer "industriell" och det är en stil jag gillar allt mer, så det är inte helt omöjligt att jag beställer hem mattan på prov. Den går ju alltid att skicka tillbaka om jag inte gillar den 🙂

 • Reply
  Björn på Internetmöbler.se
  10 juli, 2012 at 14:40

  Riktigt fina mattor – den från Ello´s är min favorit.

 • Reply
  Petra
  10 juli, 2012 at 11:57

  Jag hade såklart köpt ellos-mattan också – mest för att ha nåt att byta med då andan faller på. Båda är hursomhelst väldigt fina! Den du har nu ser ju onekligen väldigt, väldigt lyxig ut och sånt gillar vi ju! 🙂

 • Reply
  Fru Tallund
  10 juli, 2012 at 11:44

  Kul att den passade! 🙂 Jag tycker fortfarande den är fin. Det är den andra också, men i mina ögon känns det lite som om texten försvinner där under bordet, som om jag inte skulle vilja gömma bort den, men det är nu min åsikt.

 • Reply
  Jessica
  10 juli, 2012 at 11:12

  Mattan du har är fin, den är speciell med sitt mönster. Men personligen gillar jag den andra mattan bättre 🙂 kanske dels för att jag en likadan själv 😉 men i grått. Och jovisst, man kan ha flera mattor att byta mellan 🙂

 • Reply
  Frida
  11 juli, 2012 at 14:25

  Super snygg matta den som du har köpt. En sådan vill jag ha!

 • Reply
  Alicia
  11 juli, 2012 at 17:55

  Mattan från NetAnttila är ju supersnygg! Som 22-åring upplever jag inte alls att den är tantig. 🙂

 • Reply
  Camilla
  10 juli, 2012 at 13:09

  Den från Ellos tycker jag absolut att du ska köpa! Utnyttja en rabattkupong så får du den billigare 😉 Då du dessutom haft problem med att hitta rätt storlek på matta tidigare så är det nog bara att slå till nu!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.