Myshörna utomhus

 

Äntligen lite sol och värme! Vi tillbringar den mesta tiden utomhus nu som säkert ni andra också gör och tiden framför datorn minskar rejält. Men några bilder från terrassen tänkte jag visa idag. Terrasen är stor så den rymmer flera olika sittgrupper. Den här rottingstolen hade jag i mitt flickrum när jag var liten och jag har alltid tyckt jättemycket om den. Färgen flagnar lite numera men den passar perfekt på terrassen tillsammans med flera andra gamla rottingmöbler.

 

 

Rottingbordet har också hängt med väldigt länge. Jag köpte det när jag var 19 år och studerade i Karis, det var första gången jag besökte en Jysk-affär minns jag. Jag köpte två bord som jag hade i min lilla studielägenhet och när vi flyttade vidare har borden fungerat både som nattduksbord och som små avställningsbord i vardagsrummet. De var gulbruna i färgen på den tiden, men nu har de blivit vitmålade.

 

 

“Inredningen” på terrassen går i rosalila färger med mycket blommor och småprylar. Men nu blir det inget mera knaprande på datorn idag. Nu ska vi passa på och gå ut och njuta av denna varma och soliga dag!

 

0 gillar
Hemma hos oss Terrass

Du Kanske Också Gillar

1 Kommentar

  • Reply
    Lina
    1 oktober, 2016 at 18:41

    Det är de facto över 600 brev Sipilä fått nu. Kolla gärna in vår kampanj "We see you" för mänskliga rättigheter och en etiskt hållbar asylpolitik. Finns på fb. Finland behandlar många asylsökande med verkligt asylbehov mycket illa nu.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.