Sommarprojekt

 

Efter veckor av regn har vi nu äntligen haft lite bättre väder och vi har kunnat påbörja ett av sommarens stora projekt. Garaget och förrådet måste tömmas och sedan ska väggarna spacklas och målas. Som ni ser så har vi en hel del arbete framför oss…

 

 

Det här är alltså inte förrådet, utan garaget där en bil ska rymmas in! Så allt måste bort, bort, bort. Sedan bilden togs har vi hunnit köra bort två skräplass, men ändå märks det ingen större skillnad inne i garaget. Förutom detta projekt ska vi också hinna bygga ett separat förråd på gården. Den byggsatsen borde anlända om någon vecka. Så bli inte förvånade om jag inte hinner blogga så mycket inredning den kommande tiden, ni vet vad jag sysslar med.

 

0 gillar
Garage Hemma hos oss

Du Kanske Också Gillar

7 Kommentarer

 • Reply
  carolina
  24 juli, 2012 at 20:32

  hejsan. jag tyckte att det var mycket nytt och fint på h&m nu, men inget jag ändå beställde, kan juh inte bestämma mig.

  måste bara kommentera ditt garage inlägg, funderade för ett tag sen vart alla stoppar skräpet dom samlar på sig som aldrig syns på blogg bilderna. så kom jag fram till att de måste juh vara garaget, o så tror jag att de e, om ja tittar på vårt o ert, och jag blev så glad av att se nån ladda upp en bild ur sitt garage 🙂 så att man vet att man inte är den ända som har har ett garage fullt med grejor, fast en del ha vi sluppit men iaf, 10 poäng extra till dig som visade en annan sida av hemmet också. 🙂

 • Reply
  Petra
  19 juli, 2012 at 12:08

  Haha, ja ungefär så ser vårt garage ut också. Fast det är lite större, vilket betyder att vi säkert har dubbelt mera av det där som inte är bilen.

 • Reply
  Ann-Christine
  19 juli, 2012 at 09:59

  Åååh, en sån där babyrottingkorg har vi också haft!! 🙂

  Bah – piece of cake, det där är väl inget?? Du skulle (helst inte) sett vårt garage!
  Borde väl inte erkänna offentligt, men jag har under våra fem år här fått in bilen i garaget ungefär så många gånger som ryms på en hand…
  Lycka till ändå! När vi får fler timmar på dygnet ska vi röja vårt garage också 😉

 • Reply
  Annika I
  19 juli, 2012 at 09:51

  skönt att se hur andras garagen och förråd oxå ser ut.. 😉

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.