Esprit mattor

 

 

Visste ni att Esprit också har inredningsprylar i sitt sortiment, inte bara kläder? Jag hade ingen aning om det före jag av en slump surfade in på Askos hemsidor och fick syn på helt underbara mattor från just Esprit. Det fanns många fina mattor och de allra finaste var de färggranna barnrumsmattorna. Så om ni är på jakt efter en söt och färgglad matta ska ni definitivt inte missa Esprits kollektion.

 

 

Jag är ju väldigt svag för kombinationen rosa och grönt så de här mattorna är helt klart i min smak. Den ljusblåa med de springande girafferna och hästarna är också underbart söt.

 

 

Det finns även en hel del “vuxenmattor” som är lite annorlunda, som t.ex. den här knallröda mattan med oregelbundna kanter. Roligt med lite nyskapande mattdesign, eller hur?

 

0 gillar
Barnrum Inredningsbutiker Mattor

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  Camilla
  17 augusti, 2012 at 10:19

  Kan inte påstå att jag skulle känna till det heller, eftersom dotterns rum går i just rosa och grönt skulle vissa av dedär mattorna va perfekta. Tack för tipset!

 • Reply
  Petra
  17 augusti, 2012 at 07:25

  Du vet ju hur barnrumstankarna snurrar för mig, så nu tackar jag innerligt för tipset! Gillar verkligen den ljusblåa med de springande djuren jag också. Kanske, kanske…

 • Reply
  Maria
  16 augusti, 2012 at 23:29

  Snygga mattor, jo! Har kollar på dem i affären för nåt år sen, men tyckte att de var lite väl dyra… :/

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.