Höstnytt från Hobby-Hall

 

Den industriella stilen är fortfarande väldigt framträdande i alla inredningstidningar och butiker. Mörka, jordnära färger, betongväggar och slitna, trärena ytor är det som är allra hetast just nu.

 

 

De här bilderna kommer från Hobby-Hall och innehåller en hel del inspiration tycker jag. Jag älskar att titta på bilderna, men jag har svårt att föreställa mig att jag skulle trivas i ett sådant mörkt hem. För mig blir det nog aningen för dystert och murrigt med mörka väggar, golv och möbler, så jag föredrar att behålla den ljusa basen men balansera upp det med några mörkare detaljer. När vi byggde huset för två år sedan velade jag länge om jag skulle satsa på den vita, romantiska stilen eller den mörkare industriella stilen. Vi tapetserade datarummet med en betongliknande tapet, men det gav oss en instängd  “bunkerkänsla” så tapeten målades över med en ljusgrå färg innan vi ens hade flyttat in. Så jag tror att det ljusa passar mig bättre, men jag är fortfarande väldigt svag för detaljer och prylar i den industriella stilen. Som tur är funkar det riktigt bra att kombinera de båda stilarna, det blir nästan allra snyggast tycker jag.

 

 

De vackra, slitna kappsäckarna har jag redan här hemma, dem beställde jag i höstas. Nu är jag på jakt efter en likadan taklampa som den svarta uppe i högra hörnet, men den måste vara brun eller rostfärgad. Jag har inte lyckats hitta någon i den färgen ännu, så om någon har sett en sådan får ni gärna tipsa mig! Visst skulle jag kunna köpa en svart lampa och spraymåla den brun, men jag är ändå lite räddare att ta mig an en 129 euros lampa än ett 1 euros loppisfat.

 

Foton: Hobby-Hall

0 gillar
Betong Industriellt Inredningsbutiker Inredningsstilar Inspiration Lampor & ljus Trappor

Du Kanske Också Gillar

7 Kommentarer

 • Reply
  Sabina
  1 augusti, 2012 at 23:22

  Snyggt och så många snygga detaljer som man bara vill ha!!! Jag gillar också bättre den vita stilen men med inslag av lite tuffare detaljer. Hoppas du hittar din lampa!
  Kram Sabina

 • Reply
  Minna
  1 augusti, 2012 at 19:41

  Jag blev lycklig när jag såg den nya hobbyhall katalogen, massor med fint, igen! Blir svårt att välja… jag kör på mycket mörkt i vardagsrummet, golven o väggarna är ännu ljusa men efter den planerade renoveringen så blir dom också mörka 🙂 efter pågående köksrenoveringen blir köket faktiskt ljusare än det har varit med vita skåp o luckor men mörka golv, bänkskivor o kakel…

 • Reply
  Sofia
  1 augusti, 2012 at 14:13

  höstmyys!

 • Reply
  Sandra i sagarden
  1 augusti, 2012 at 15:15

  Ja, jag dräglade över Hobby hall-inredningarna också idag. Det är snyggt, men jag vet inte om jag skulle trivas med riktigt så där mörkt hemma hos mig 😉

 • Reply
  Seralias Stuga
  1 augusti, 2012 at 18:37

  Blev verkligen imponerad av Hobby Halls katalog. Det satsar stenhårt på inredning, de också. Fina inspirationsbilder med många smaskiga detaljer. Så fin sammansättning du fixat till! 🙂

 • Reply
  maria
  1 augusti, 2012 at 14:08

  ojoj, där fanns mycket snyggt! farligt med internetbutiker, så lätt att klicka hem nåt 🙂
  sv. nja, tänkte som så, att jag har bara använt glassmaskinen ett par gånger under dom tre(?) åren jag haft den, så chansen att jag använder den snart igen är liten, så därför tänkte jag sälja den… om nu bara nån vill köpa den!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.