Lekstugan

 

När jag skulle blogga i fredags kväll möttes jag av ett meddelande som sa att mitt bildutrymme på bloggen är fyllt till 100%. Jahapp, då var det bara att vänta tills måndag så jag fick hjälp med problemet och därför blev det lite tyst här.

 

 

Innan sommaren är helt slut tänkte jag passa på och visa en hel drös med bilder från lekstugan. Det har inte hänt så mycket där sen förra året, bara några nya krokar och tavlor som kommit upp. Jag hade tänkt lägga upp några hyllplan också, men det har ännu inte blivit av. Nåja, vi ska väl ha något att göra nästa sommar också.

 

 

Rött, vitt och blått är färgerna som gäller här. Och en salig blandning av mönster – prickar och stjärnor, ränder och rutor. Minns ni tiden när man absolut inte kunde kombinera randigt och rutigt? Tur att vi har kommit förbi det stadiet i alla fall. Ju mer mönster desto snyggare, bara man håller sig till samma färgskala och max två-tre olika färger (tycker jag i alla fall).

 

 

Koka mat och duka är lek nr.1 i lekstugan. Inredningen består av en diskbänk, en spis och ett litet bord med två stolar. Plus några koppar och fat och lite låtsasmat i tyg från Ikea. Här leker både 1,5-åringen och 5-åringen gärna och kockar ihop riktiga festmåltider tillsammans. Ofta bestående av sand och gräs kryddat med några klöverblommor.

 

 

0 gillar
Lekstuga

Du Kanske Också Gillar

9 Kommentarer

 • Reply
  Ann-Christine
  14 augusti, 2012 at 22:23

  Supersött! Och särskilt kocken förstås 😉

 • Reply
  Camilla
  14 augusti, 2012 at 16:41

  Men hjälp vilken fin lekstuga! Så snyggt inuti. Här har lekstugsbygget fått ge vika för garagebygget, men kanske nästa sommar… Kanske.

 • Reply
  Pia
  14 augusti, 2012 at 22:05

  Hej! Börjar vara länge sedan sist! Tack för din kommentar. Lådan under sängen är ett hemmabygge av fanér med hjul under, men man kan hämta måtten och modellen från oss om intresse finns att fixa själv eller låta någon bygga. God fortsättning på veckan!

 • Reply
  Petra
  13 augusti, 2012 at 21:02

  Där är en kaffebjudning man inte skulle tacka nej till! 😉

 • Reply
  Sanne
  13 augusti, 2012 at 22:29

  Oj jämmer så fin och trendig lekstuga… Hoppas det blir många fantasifyllda lekstunder där.
  Kraam
  Sanne

 • Reply
  Angelica
  13 augusti, 2012 at 16:16

  Verkligen en drömlekstuga! Jag hoppas dotterns kommande lekstuga sku hållas så där ren och fin sedan när hon blir så pass så hon börjar leka i den.
  Men vi har ingen lekstuga ännu så man kan ju drömma i alla fall 🙂

 • Reply
  Ninette
  13 augusti, 2012 at 15:03

  Vilken söt lekstuga, och så välhållen och städad! Du skulle se hur vår ser ut efter att våra huliganer gått loss, speciellt då när det har regnat 🙂 Raka motsatsen till er vita!

 • Reply
  lyckobo
  16 augusti, 2012 at 21:48

  Ååå,en sån drömstuga för vilket barn som helst! Ljuvlig!!!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.