Walldesign

 

 

Walldesign är ett nystartat österbottniskt företag som tillverkar färgglada tavlor för hemmets alla rum. Walldesign drivs av svägerskorna Linda och Paulina.
– Vi är båda intresserade av inredning och när vi fick barn med tre månaders mellanrum blev barnrummet vårt stora samtalsämne. Vi spenderade de flesta lediga dagar tillsammans bollandes idéer om hur man skulle inreda ett flick/pojkrum och vilka färger man skulle använda. För att göra rummen personligare tänkte vi att man kunde dekorera med personliga tavlor, därav bland annat doptavlan. Det var doptavlan med det populära stjärnmotivet i bakgrunden som var startpunkten till denna verksamhet. Från denna tavla växte sedan andra motiv fram.

 

 

– Vi är kreativa och har ett stort intresse för inredning och kombination av färger och former, men ingen av oss har någon utbildning inom grafisk design. Det är viljan att skapa och envisheten som fått oss att lära oss använda olika program på datorn. Vi jobbar båda, den ena inom skolvärlden och den andra inom vården. Walldesign är ett projekt som rullades igång i början av mammaledigheten. Det fortsatte växa, vi grundade vårt företag och sedan även en webshop.

 

 

– Vi kompletterar varandra väldigt bra – vi delar upp allt jämnt. Den som har idéer för tillfället, designar. När den andra sedan kommit på något byter vi om. Motiven till barnrummen kommer ganska långt från våra egna önskemål om tavlor till våra barns rum. Vi har barn av båda könen, så vi tänker både för tjejer och killar. Vi har nått ut till våra kunder bland annat via vår egna blogg, via Facebook och andra bloggare.

 

 

Tavlorna säljs utan ramar och finns i storlekarna A4 och A3. Man kan skräddarsy motiven genom att välja färger och egna texter. Förutom tavlor för barnrummet finns det även tavlor med kärleksmotiv eller andra tänkvärda budskap.

 

 

 

0 gillar
Konst Nätbutiker Okategoriserade Tavlor Väggdekor

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Reply
  Jennie
  4 augusti, 2012 at 10:43

  Fina tavlor och jätte bra service. Tavlorna damp ner i postlådan nästa morgon.

 • Reply
  Sabina
  2 augusti, 2012 at 16:08

  Fina tavlor! Tack för tipset!
  Kram Sabina

 • Reply
  Christina
  2 augusti, 2012 at 16:38

  Jättefina motiv och super service. Beställde därifrån för ett tag sen, när de ännu fanns under namnet Strukturera. Har fått en del presenttips också, bra när man inte vet vad man skall ge i present.

 • Reply
  H
  2 augusti, 2012 at 14:27

  Jättefina tavlor. Dock tycker jag att de är snarlika de som finns på http://www.keepcalmgallery.com

 • Reply
  MALIN
  2 augusti, 2012 at 13:01

  Roligt att detta inlägg blev av, alltid roligt med nya företag inom inredning.
  Ha en fortsatt skön sommar, MALIN

 • Reply
  Ida
  2 augusti, 2012 at 14:17

  beställde från dem för ett tag sedan när de ännu hette Strukturera, snabb och bra service, fick t.o.m ny när bilden jag beställt blivit tillknycklad på posten 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.