Älskade uggla

 

Tio minuter efter att jag publicerade föregående inlägg (där jag skrev att jag har allt jag behöver i inredningsväg för tillfället) så stötte jag på den här bedårande ugglan i cyberspace. Det var kärlek vid första ögonkastet!

 

 

Jag älskar ugglor och faller alltid handlöst för barnkläder med ugglemotiv. Främst för att de alltid är så otroligt söta, men också för att ugglor har en alldeles speciellt betydelse för vår familj tack vare barnens dagis. Den söta ugglekudden kommer definitivt att hamna i Edvins rum så fort jag bara får tag på den. Den passar perfekt in i hans rum med de blågråvita färgerna. Fåglar finns förresten redan i hans rum – på gardinerna. De “egendesignade” gardinerna som är både vanliga gardiner och mörkläggningsgardiner i ett. Jag visste hurdant slutresultat jag ville ha, men min mamma fick stå för det praktiska genomförandet ännu en gång. Det var inte det lättaste projektet eftersom det inte går att sätta upp någon gardinstång på grund av att fönstret går ända ut mot snedtaket. Vi satte öljetter i gardinens övre kant och krokar i fönsterlisten och hängde upp gardinen på det sättet istället. Tyget var otroligt tjockt eftersom det är fodrat med mörkläggningstyg, så vi fick ta hjälp av svärfar när vi skulle banka i öljetterna. Ännu en av mina idéer som verkar så enkla till en början, men sedan visar sig vara betydligt svårare att genomföra…  Så jag tackar mamma och svärfar för hjälpen med gardinen, den är perfekt och fyller sin funktion mycket bra!

 

 

Det är ännu lite tomt på vissa ställen i Edvins rum, men det fylls hela tiden på med nya detaljer och prylar i den röda accentfärgen. Gunghästen i form av en älg fick jag hem från Ikea tidigare i sommar. Den är både snygg att titta på och omtyckt av lillkillen. Ugglekudden får kanske bo i sängen eller varför inte på någon av vägghyllorna tillsammans med andra roliga filurer.

 

 

 

0 gillar
Barnrum Detaljer Edvins rum Hemma hos oss Kuddar & dynor

Du Kanske Också Gillar

10 Kommentarer

 • Reply
  maria
  9 september, 2012 at 23:08

  Vi lär ha ugglor på mm också, såg några i info idag, och där har vi bara produkter som finns till salu i butiken…

  • Reply
   Anna-Lena
   10 september, 2012 at 05:27

   Tack för tipset!

 • Reply
  Bitta
  12 september, 2012 at 08:24

  Ugglan satt på en hylla vid Anttila o myste igår kväll och hoade "kom köp mig, kom köp mig". Urgullig!

  • Reply
   Anna-Lena
   12 september, 2012 at 08:43

   Åh, vad bra att den finns där! Jag ska ta mig dit så fort jag bara hinner då 🙂

 • Reply
  Sabina
  11 september, 2012 at 17:57

  Det var en riktigt söt liten uggla som kommer att passa perfekt i barnrummet med de fina gardinerna och mattan. Själv tycker jag att kombinationen ljusblått och rött är så fint så jag hade det tidigare i dotterns rum även om det passar bättre åt pojkar (men röd är ju flickfärg:))
  Kram Sabina

 • Reply
  Heidi Eriksson
  11 september, 2012 at 11:36

  Hjälp, eftersom jag har noll intresse för inredning så känner jag mej lite handfallen just nu. I och med ekosorteringen sku vi behöva ett litet och nätt kärl för bioavfall. Det är tänkt att stå på diskbänken och rymma typ en dags bioavfall. Hade visionerat en miniversion av ett amerikanskt sopkärl med lock. Men var sjutton hittar jag ett sånt? Eller har du fler goda idéer?

 • Reply
  Millan - två små och mamma mu
  8 maj, 2013 at 16:59

  Den där mattan såg himla fin ut!

  • Reply
   Anna-Lena
   8 maj, 2013 at 20:58

   Tack! Jag har en duktig mamma som fixar allt 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.