Ministylisten

 

Medan jag pysslade och ställde i ordning för att fotografera några inredningsbilder i matsalen ikväll så höll Agnes på och pysslade i vardagsrummet. Det var ett fasligt spring av och an och hon plockade fram en massa saker som hon arrangerade till en fin helhet.

 

 

När hon var nöjd med sitt arrangemang tog hon fram sin kamera och fotade installationen från alla vinklar och vrår. En blivande inredningsstylist, eller vad tror ni?

 

0 gillar
Hemma hos oss Vardag

Du Kanske Också Gillar

5 Kommentarer

 • Reply
  Anna-Lena
  16 september, 2012 at 22:05

  Ja, det ska nog börjas i tid! 🙂

 • Reply
  Christina
  16 september, 2012 at 11:21

  Kul att se att hon tagit efter ditt intresse. 🙂

 • Reply
  Petra
  16 september, 2012 at 12:02

  Hahaha! Äpplet faller inte så långt… 😉

 • Reply
  TIDSTJUVEN
  16 september, 2012 at 20:35

  Så gulligt! 🙂 Hon lär sig av sin mor.

 • Reply
  Sara
  16 september, 2012 at 21:45

  Haha 😀 nu började jag tänka på då jag som liten radade upp alla mina barbiesar för "gruppfoton". Minns det så bra, för på den tiden så framkallade man ju alla foton och de finns kvar ännu idag. Jag hade säkert en hel rulle med foton bara på bilder med mina barbisar 😀 kanske jag borde ha förstått redan då att jag skulle bli väldigt mycket intresserad av fotografi i framtiden 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.