Svartvita mönster

 

Ni som gillar mönster av olika slag ska absolut ta en titt på Edholmullenius blogg. Sissi Edholm och Lisa Ullenius är grafiska formgivare och illustratörer som har arbetat tillsammans sedan de lärde känna varandra på Beckmans designhögskola år 2002. De har bl.a. designat många olika mönster åt Ikea under de gångna åren. Ett av deras nyaste verk är tyget TIDNY som finns på Ikea från och med hösten.

 

 

Det svartvita tyget kan förstås användas som det är, men tanken är att man ska kunna måla figurerna med textilfärg eller -tusch. På det sättet får man ett personligt och unikt tyg och man kan framhäva de figurer man gillar mest.

 

 

Enligt samma princip fungerar tapeten Jungle dudes från Mr. Perswall. Man får själv välja om man vill använda den svartvita grundversionen av tapeten eller om man vill låta barnen färglägga alla skojiga djur. Visst blir den mycket finare med lite färg?

 

 

Här hittar du hela barnkollektionen “Hide and Seek” som verkligen är något utöver det vanliga. Det smarta med Mr. Perswalls motivtapeter är att man kan skräddarsy storleken helt enligt eget behov. Man kan också specialbeställa tapeter, t.ex. med ett eget foto eller en teckning som utgångspunkt. Möjligheterna är oändliga, det gäller bara att låta fantasin flöda fritt.

 

0 gillar
Barnrum Bloggar Tapeter

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Christina
  16 september, 2012 at 14:09

  Vad härligt tyg, det där skall jag kika efter på Ikea sen i oktober.

 • Reply
  Lotta
  16 april, 2017 at 15:02

  Jag störde mig först också på det att Noora föll för W, men tyckte hela skeendet ändå var så välskrivet och gjort med en sådan vördnad att jag sist och slutligen ändå inte kunde annat än låta mig dras med. Grejen är väl den, att oväntade infall som förälskelse kan drabba vem som helst, även en feminist. Tyckte det var en så fin beskrivelse av mänskligheten bara, att oberoende av hur stark en övertygelse är, så kan man alltid låta sig rubbas.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.