Vinnaren

 

Grattis säger jag till P.M. som blev den lyckliga vinnaren i Feng shui-tävlingen. Hennes motivering löd så här:

“Nytt (begagnat) hus, ny arbetssituation, ny omgivning. Viljan att skapa ett hem fyllt av själ och energi för både liten och stor. Men vi har en goooooood bit kvar. Mina tankar går framför allt till ”husets mitt”, en hall som till följd av den öppna planlösningen nästan är en del av vardagsrum och kök, men ändå inte. Nästan en del av tamburen, men ändå inte. Och naturligtvis det första man ser när man kliver in genom ytterdörren. Tänk om Feng shui vore den inspirationskälla och röda tråd vårt Projekt Hem så innerligt behöver just nu?”

P.M. – du får gärna ta kontakt med Nina Lahti på hennes e-postadress nina.lahti@abo.fi så får ni komma överens om arrangemanget kring konsultationen den vägen. Hoppas du får hjälp med de problemområden du beskrev i din kommentar! Andra som är intresserade av att konsultera Nina kan också kontakta henne via mail, men Nina påpekar att hon inte kan ta emot “riktiga” konsultuppdrag före julen eftersom hon inte är färdigutbildad ännu. Både Nina och jag tycker att det var jätteroligt att ni var så många som deltog i tävlingen! Det var verkligen inte det lättaste att välja ut en vinnare! Tack till er alla som deltog!

 

0 gillar
Feng Shui Tävling

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.