Fullträff

 

Häromdagen skrev Anna ett inlägg om vackra förpackningar. Jag känner väldigt väl igen mig – jag är definitivt också en sån som lätt lockas av en vacker förpackning. Det gäller alltifrån schampo och tvålflaskor till kaffe eller tvättmedel. Jag köpte faktiskt en handkräm nyligen enbart på grund av att jag gillade flaskans utseende och tänkte att den skulle se snygg ut bredvid smyckesfatet i vårt badrum.

 

 

Vintertid är jag en storkonsument av handcreme och jag smörjer händerna flera gånger om dagen. Därför får flaskan gärna vara snygg eftersom den ska stå framme i badrummet. Är flaskan dessutom utrustad med pump så är det ännu ett plus i kanten eftersom det är lättare och smidigare att dosera då. H&M:s handcreme för 3,95 uppfyllde alla mina utseendemässiga kriterier, men jag hade inga större förhoppningar om att innehållet i flaskan skulle vara någon höjdare – inte till det priset. Jag tänkte att jag kunde byta ut innehållet till någon bättre handcreme bara jag fick själva flaskan.

 

 

Men även på den punkten blev jag glatt överraskad när jag märkte att handcremen faktiskt var riktigt bra. Den lägger sig inte som en kladdig hinna på händerna som många andra handcremer gör, utan den sugs in i huden på en liten stund. Ett litet minus får den däremot för doften som inte var den allra bästa, men den försvinner efter ett tag. Så ja, mitt impulsköp var en riktig fullträff på alla sätt!

 

 

Nu var det ju egentligen inte själva handcremen jag skulle skriva om, utan snygga förpackningar. Jag tycker det är kul att använda vardagliga saker som en del av inredningen. Jag köper mycket hellre en snygg tvålflaska än en ful eftersom det är något som ska stå framme hela tiden. Sen finns det säkert många som inte ägnar sådana här saker minsta lilla tanke också. Hurdan är du?


0 gillar
Badrum Detaljer

Du Kanske Också Gillar

8 Kommentarer

 • Reply
  Anna/Sands Drömmar
  17 oktober, 2012 at 21:59

  Tack för länken! Har också sneglat på samma flaska 😉

 • Reply
  Christina
  16 oktober, 2012 at 18:34

  Det beror på var jag skall ha det jag köper. Men oftast tänker jag inte så mycket på det.

 • Reply
  Petra
  16 oktober, 2012 at 21:11

  Flaskan är som gjord för att stå bredvid ditt våningsfat! Snyggt!

 • Reply
  Sara
  17 oktober, 2012 at 13:59

  Det är nog absolut viktigt för mig! Alltså jag köper nog också såna handkrämer som har mindre fina flaskor, men om jag vet att något ska stå framme så får det ju gärna vara fint också 😉 Det som jag ofta tänker på utseendet om är mina parfymer, för de står alltid alla framme i badrummet. Fast nog har det ju där också slunkit in någon "mindre fin" flaska bara för att jag gillat doften så pass mycket.

 • Reply
  Lyckoslanten
  16 oktober, 2012 at 06:53

  Snygg flaska det där! Jag vilseleds oftast av färg och form, speciellt på parfymflaskor. Innehållet uppfyller oftast inte förväntningarna, men oberoende ska jag prompt ha flaskan. 😉

 • Reply
  Joanna
  15 oktober, 2012 at 22:20

  hahah jag har också flera produkter ur den serien dels för doften men framförallt för dom snygga förpackningarna som får stå framme 😀

 • Reply
  Ila
  15 oktober, 2012 at 22:14

  Jag älskar också vackra förpackningar, men vill helst göra dem själv. Då får man vara kreativ, men framför allt, för då får jag fylla dem med min egna hemlagade handkräm, där jag vet varenda liten ingrediens. 😉

  Innehållet är nämligen allra viktigast för mig, eftersom jag vill undvika hormonstörande och cancerframkallande ingredienser som dessutom ofta belastar miljön.

  Välkommen på min föreläsning "Vad äter din hud?" om du är nyfiken på vad du kan fylla dina fina pumpflaskor med! Imorgon föreläser jag i Närpes och 31.10 i Jakobstad! 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.