Horn i vårt hem

 

Det är nästan exakt ett år sedan jag skrev mitt första inlägg om horn i inredningen och därefter har jag visat min ljusstake med (fake)horn och de söta renarna jag köpte förra julen. Jag vet att många inte alls gillar tanken på att spika upp renhorn på väggen, men jag är ganska lättpåverkad av tidningar och bloggar så det är inte så konstigt att jag har fallit som en fura för den här trenden. Så ni kan ju tro att jag snabbt som attan plockade åt mig dessa vackra horn när jag hittade dem för 7 euro på loppis!

 

 

Jag har gått runt med hornen här hemma och försökt bestämma var de passar bäst. Och de passar faktiskt in nästan överallt! Jag har hittat minst fem olika platser där jag skulle kunna tänka mig att hänga upp dem. Sen finns även alternativet att spraya hornen helsvarta och då skulle jag hitta ännu två-tre platser där de skulle passa perfekt. Hornen är väldigt fina i sin naturliga färg, men de vore också snygga i helsvart. Om jag behåller den naturliga färgen hamnar hornen antingen i vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Om jag målar dem svarta så hamnar de högst troligt ovanför de stora fotona på vår vitmålade trävägg i tv-rummet. Så nu har jag lite beslutsångest igen en gång – spraya eller inte?

 

0 gillar
Detaljer Loppis Prylar Trender

Du Kanske Också Gillar

13 Kommentarer

 • Reply
  Sara Önnebo
  28 oktober, 2012 at 18:45

  Tack så mycket!

 • Reply
  Sandra
  23 oktober, 2012 at 22:15

  Låt bli att spraya och häng upp dem i vardagsrummet, tröttnar du kan du spraya dem och hänga upp någon annanstans. Den eviga kompromissaren har talat 😉 Fast då kanske du får oönskade hål i vardagsrummet…

 • Reply
  Sara
  24 oktober, 2012 at 00:43

  Jag skulle spraya… fast kanske mest bara för att jag tycker att det annars är pyttelite obehagligt att de är så naturliga annars 😉

 • Reply
  Petra
  24 oktober, 2012 at 11:47

  Jag har också en del horn men inga med "skallen" kvar. Har haft dom framme en jul blandat med festivo ljusstakar i olika höjder. Nu ligger dom i uteförrådet och väntar på rätta tillfället att komma fram =)

 • Reply
  alegni
  24 oktober, 2012 at 09:49

  I agree with all the above. Jag hittade också två lösa horn i mitt barndomshem. Tänkte använda dem i nån dukning någon gång, det är bara det att vi sällan äter kött och de platsar ju inte riktigt på ett vegetariskt matbord. 😉

 • Reply
  Lis-Britt
  24 oktober, 2012 at 07:26

  Nånå! Inget spray Anna-Lena! Det naturliga vinner denna gång!

 • Reply
  Christina
  24 oktober, 2012 at 08:15

  Håll dem osprayade. De är ganska vackra. 🙂

 • Reply
  Maria
  24 oktober, 2012 at 08:33

  Jag tycker inte du ska måla dem, de skulle se mer konstgjorda ut om det var målade och jag tycker de är finare naturell. Min sambo har också ett älghorn (större än det här) som han skulle vilja ha upp hemma, men än så länge protesterar jag 😉

 • Reply
  Maria
  24 oktober, 2012 at 09:02

  Säger som de andra, måla inte! Då skulle de bara se plastiga ut. Tror att de där skulle passa superbra i ert vardagsrum som de är!

 • Reply
  Sara Önnebo
  28 oktober, 2012 at 14:35

  Har du tips på bra loppisar? Har nyligen köpt ett renoveringsobjekt utanför Vasa och vill inreda med second hand möbler etc.

 • Reply
  maria
  24 oktober, 2012 at 11:17

  jag såg ett par ofantligt stora horn på oma-tori i söndags. hade dom varit lite mindre, och inte i klassen 12taggare (vilket dom nu inte riktigt heller var) så hade dom definitivt fått komma hem med mig.
  jag är ju en sucker för renar och rådjur så…
  och säger som majoriteten här ovanför – måla inte!

 • Reply
  Petra
  24 oktober, 2012 at 06:20

  Neeej, spraya inte! Jag är evigt avundsjuk på världens fynd! 😉

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.