Höstdukning

Jag bloggade visserligen julbilder igår, men jag har ingen större längtan efter vinter och snö ännu. Så i dagens inlägg håller jag mig till ett lite mera höstligt tema. Nämligen en dukning i höstfärger.

 

 

 

 

Beige och brunt med några orange accenter. Kottar och kvistar och rönnbär. Så ser hösten ut hos oss i år. Orange har aldrig varit någon favoritfärg för mig, men några små detaljer här och där piggar verkligen upp i höstmörkret. För ett år sedan skulle jag knappast ha kommit på tanken att inreda med orange som accentfärg. Men jag är tycker det är tråkigt att köra i samma hjulspår år ut och år in. Förändring är kul och jag är väldigt ombytlig av mig både när det gäller inredning och mode. Det är roligt att prova på nya stilar och ta in sånt som man inte brukar ha.

 

   

 

Imorgon blir en väldigt hektisk men rolig dag med fotokurs på dagen och besök hos goda vänner på kvällen. Och klockan 10 på morgonen kommer jag att stå i kö utanför Sundom UF där det ordnas loppis med start imorgon. Så kom dit och fynda! (Jag säljer också bort en massa urväxta barnkläder och lite inredningsprylar där). Så det får bli helgens tips för er som inte har helgplanerna spikade ännu!

 

0 gillar
Dukningar Glas & porslin Hemma hos oss Inspiration Lampor & ljus Matsal

Du Kanske Också Gillar

7 Kommentarer

 • Reply
  Karin
  21 oktober, 2012 at 13:46

  Var har du köpt de virkade underläggen eller har du gjort dem själv?

 • Reply
  En Vacker Vardag
  19 oktober, 2012 at 22:24

  Det ser mysigt ut! Ha en skön helg!

 • Reply
  Camilla
  19 oktober, 2012 at 21:24

  Så fint du dukat och orange piggar verkligen upp! Hoppas du hittar fina fynd på loppiset och att din egen försäljning också går bra 🙂

 • Reply
  Christina
  19 oktober, 2012 at 22:08

  Orange har blivit en favoritfärg, eftersom den finns i mina vardagsrumsgardiner så finns den automatiskt i lite annat i vardagsrummet också. Men ingen annanstans.

 • Reply
  TIDSTJUVEN
  21 oktober, 2012 at 17:50

  Väldigt fint! 🙂 En höstmiddag med den dukningen skulle man inte tacka nej till.

 • Reply
  Nina
  20 oktober, 2012 at 08:32

  Mysigt! Att pynta med orange känns nog ändå lite främmande för mig, även om det passar bra på hösten och även om jag tycker mycket om gult. Fast orange blommor har jag faktiskt haft hemma nu i flera omgångar!
  Oj, loppisen ja. Dit borde jag ju ta mig idag.

  Ha en trevlig helg!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.