Jul à la H&M

 

Äntligen har H&M:s julkollektion kommit ut på nätet. Äntligen skriver jag eftersom jag gillar stilen på deras inredningssaker, främst textilierna.

 

 

Tyvärr känns det som om det finns en hel del “gamla” produkter med i årets kollektion. Samma kuddfodral som jag beställde till julen ifjol finns fortfarande kvar. Lite mera förnyelse hade jag nog hoppats på, men visst hittade jag en del snyggt ändå. Det är mycket grått, svart och vitt i inredningsvärlden just nu och många vill inte plocka in minsta lilla röda detalj ens på julen. Det går jättebra att fixa julfint med naturfärger också, men lite rött här och där hör nog ändå ihop med julen för mig. Antagligen kommer det att synas en del röda detaljer hos oss, åtminstone i vardagsrummet och köket, medan andra delar av huset får gå i en mera jordnära färgskala. Vad tycker du – är rött ett måste på julen?

 

 

Jag är speciellt förtjust i kombinationen beige och rött, så därför gillar jag många av de här bilderna trots att det känns som om man sett de flesta av produkterna tidigare. Julgransmattan ska jag eventuellt beställa, eftersom fjolårets hemlagade variant i säckväv inte blev speciellt lyckad.

 

Foton: H&M Home

0 gillar
Inspiration Jul Julgran

Du Kanske Också Gillar

12 Kommentarer

 • Reply
  Christina
  27 oktober, 2012 at 17:19

  Eftersom jag gillar rött annars också så ingår nog det i min färgskala under julen och vinterhalvåret.

 • Reply
  Sofia
  25 oktober, 2012 at 21:47

  Hej!

  Såg ditt inlägg om hornen här under. Måste bara tipsa dig om att kolla in min svägerskas hemsida.
  http://www.sharacreations.com/skulls-bones-artwork-2787609#.UImLFGdz9Ew
  Hon gör konstverk av dem. Har utställningar och en hel massa på G. Hon kommer ursprungligen från Malax och i senaste KustNytt var det ett reportage om henne. : )

  • Reply
   Anna-Lena
   25 oktober, 2012 at 21:59

   Jo, jag känner till henne, det var någon som länkade till hennes sida en gång tidigare när jag skrev om horn. Helt fantastiska kreationer hon gör! Måste läsa Kust-Nytt så fort jag får tag på den 🙂

 • Reply
  Nina
  25 oktober, 2012 at 20:20

  Mysigt! Jag vill nog ha lite rött på julen, men det räcker med lite. Rött i kombination med vitt är favoriten. Jag tycker också om hms textiler, men jag har faktiskt aldrig beställt något!

 • Reply
  lyckobo
  25 oktober, 2012 at 21:16

  Jaa,vår "Cinnamon" kudde fanns ju med ännu! Verkar ha varit en storsäljare kanske? eller så inte, och fjolårets är ännu osålda ;).
  Rött har nog varit ett måste hos oss också, och barnen måste ju NÅNGÅNG få se lite färg hos oss. Ens en gång i året :D.

  Ha det bra!

 • Reply
  Sara
  25 oktober, 2012 at 18:28

  Oj jag måste kolla in den på direkten 🙂

 • Reply
  Ida
  25 oktober, 2012 at 22:31

  Hej, vet du eller någon annan här var man kan få tag i en snygg julgransmatta vit eller grå? Har en sådandär ful från HH nu men den passar inte alls in hos oss, i och för sig är ju säsongen kort men jag vill ändå ha en annan snyggare, gärna billig också 😉

 • Reply
  CIRKAS/Sirkka
  26 oktober, 2012 at 16:29

  Hej,
  Ville bara tipsa om att jag har en (1) st vit julgransmatta här i inredningsbutiken i Solf. Den är kvar från ifjol och jag har den "undangömd" här i lagret :-). Mattan är från Nyblom Kolléns fjolårets kollektion, vit med påsydda änglar i grått, mycket stilig…
  Sen finns det också en till likadan som jag hade i skyltfönstret i fjol julas, kan säljas lite billigare på grund av det… (hade tänkt norpa den själv men…)

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.