Julen närmar sig

 

Med tanke på alla kataloger och mail med jultema som jag fått de senaste dagarna så verkar det vara hög tid att börja blogga några julbilder. Jag såg även att de första julsakerna fanns framplockade i en del butiker igår. Julen känns nog ganska avlägsen för mig ännu, så jag börjar lite försiktigt med att visa några av mina favoriter från Zelected by Houze julsortiment. De flesta saker känns inte alls speciellt “juliga” utan funkar bra att plocka fram redan nu. Inte så mycket rött, utan mest brunt, grått och svart.

 

 

Ljusstaken i form av en glaslåda som man kan fylla med fina saker är en av de saker jag gillar allra mest. Fungerar året om – bara att byta ut innehållet i lådan efter årstid. De bruna metallstjärnorna för värmeljus är också riktigt fina, men man kan ju inte ha hur många ljusstakar som helst i ett hem heller. Eller kan man?

 

 

Det kommer säkert att dyka upp en hel del julbilder här i bloggen framöver. Jag har redan samlat på mig massor av vackra inspirationsbilder av säsongens nyheter, “so stay tuned”.

 

0 gillar
Inredningsbutiker Jul

Du Kanske Också Gillar

8 Kommentarer

 • Reply
  lyckobo
  18 oktober, 2012 at 21:02

  Fina julpynt! Har ingen inspiration alls ännu, men den kommer väl så småningom…senast då jag åker till Stockholm på julmarknader så skall väl känslan infinna sig:), har alltid velat åka dit juletid, och nu äntligen!!!

  Ha det så bra!

 • Reply
  maria
  18 oktober, 2012 at 21:29

  man kan ALDRIG ha för många ljusstakar. säger jag som varje kväll utsätter mig för brandfara för jag bara måste tända tusen ljus 🙂
  renarna på fjärde sista bilden väckte stort ha-begär hos mig. wonder why!

 • Reply
  Christina
  18 oktober, 2012 at 19:57

  Jag funderade faktiskt på att blogga mina julfavoriter idag också. Men ansåg att det var för tidigt, men Zelected by house har fina saker som går att ha framme nästan året runt.

 • Reply
  Mona
  18 oktober, 2012 at 14:25

  Det är ju förstås järnvitriol ( järnsulfat) jag menar. Inte alun. Alun används huvudsakligen vid växtfärgning.

 • Reply
  Maria
  18 oktober, 2012 at 13:13

  Det är just precis det som är problemet, hela tiden kommer det nya ljuslyktor som man vill ha men tillika vill man inte plocka bort några av de som redan står framme 😉 Zelected by houze har jättefina saker, jag skulle kunna ha nästan allt i deras kataloger 🙂

 • Reply
  Karin
  18 oktober, 2012 at 11:53

  Gillar man papperspyssel så kan den här länken vara något så här på hösten innan man vill börja julpynta.

  http://www.shelterness.com/diy-paper-pumpkins-to-become-cool-autumn-decorations/

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.