Söta gunghästar

 

Snart är det dags att börja fundera på vad tomtesäcken ska innehålla i år. Jag försöker vara ute i god tid med julklappsinköpen och jag handlar det mesta på nätet. Det finns inget värre än att gå i butiker de sista veckorna före jul, så det vill jag undvika så långt det bara är möjligt. En stor del av barnens julklappar har jag faktiskt redan beställt, så de ligger undangömda i olika skåp här hemma. Hoppas inte barnen råkar få syn på dem i misstag innan jag hinner paketera dem! Och hoppas att jag hittar alla prylar sen när jag ska börja slå in dem! Gunghästar har båda barnen redan i sina rum, men ifall nån av er behöver lite inspiration inför kommande julklappsinköp så kommer här ett helt gäng med olika gunghästar – och gungmotorcyklar, gungelefanter och gungfår eller vad de kan tänkas heta. Tiden är förbi när det endast fanns gunghästar, nu för tiden finns alla varianter man bara kan tänka sig.

 

 

Bilder: Lelu ja koriste, Lastentarvike, Lauran lastentarvike.

 

0 gillar
Barnrum Leksaker

Du Kanske Också Gillar

Ingen Kommentarer

    Lämna ett Svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.