Sött och gott

 

Det händer väldigt sällan nu för tiden att jag äter något som innehåller socker och mjöl. Ibland gör jag förstås undantag, men då måste det vara något som verkligen är värt det och som jag är riktigt sugen på. Det här är precis ett sådant recept. Enkelt att göra och försvinnande gott.

 

 

Pajsmeten är väldigt lös även när pajen är färdiggräddad, så det är nästan som att äta kaksmet med choklad. Riktigt gott, väldigt kraftigt och mycket mättande! Nu känns det här som lite upprepning från föregående inlägg, men om ni vill ha riktigt god vaniljglass så är det Lidls glass i blå 1-literslådor som gäller. Passar perfekt ihop med denna chokladbomb!

 

0 gillar
Mat & bak Recept

Du Kanske Också Gillar

10 Kommentarer

  • Reply
    catie
    14 oktober, 2012 at 10:53

    Nej, nu blir det nog en trip med bilen till affären. Satt och dreglade över denhär pajen på en annan blogg igårkväll. Då var det detdär vinglaset till maten som satte käppar i hjulen. Men idag, idag blir det nog av! 🙂

  • Reply
    Pia
    8 oktober, 2012 at 13:23

    MUMS!!! Jag blir såååå snål på den pajen…. 🙂

  • Reply
    Livet på Vestergård
    6 oktober, 2012 at 23:20

    Det där måste jag prova 🙂

  • Reply
    Ila
    7 oktober, 2012 at 13:21

    Oj den såg faktiskt god ut! 😀
    Tyvärr innehåller den vetemjöl och det passar inte mig…

    Men vill du ha en god äppelpaj med lite halvkladdig pajbotten så kan du testa denna: http://morotsliv.blogspot.fi/2012/10/delikat-raw-appelpaj.html
    Den är också fantastiskt god.

    Inspirerad av detta inlägg ska jag testa göra en raw, mjölfri variant av din chokladpaj idag! Återkommer om resultatet sen. 😉

    • Reply
      Anna-Lena
      7 oktober, 2012 at 15:17

      Ser fram emot det receptet, för mjöl är inget jag vill äta speciellt ofta heller.

  • Reply
    alegni
    7 oktober, 2012 at 09:29

    Himmel, vad gott det där ser ut!

  • Reply
    alegni
    7 oktober, 2012 at 09:34

    Jag kollade förresten priset på den där vasen/krukan på Säde… 80 pengar!
    Skön söndag!

  • Reply
    Ann-Kristin
    7 oktober, 2012 at 14:28

    Oj va gott det ser ut! Ska definitivt prövas.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.