Adventsljus

 

På söndag är det 1:a advent och jag har så smått börjat planera och pyssla med årets adventsljusstake. Jag har några olika adventsstakar som jag brukar byta mellan, men i år blir det en helt ny och lite annorlunda variant. Här ser ni några små detaljbilder av “ingredienserna” i årets ljusstake. Det är ett DIY-projekt från början till slut, men ett väldigt enkelt sådant. (DIY=do it yourself)

 

 

Det färdiga resultatet visar jag på söndag när vi tänt det första ljuset. I väntan på det kan jag istället visa en bild på fjolårets adventsljusstake som såg ut så här.

 

0 gillar
DIY Jul Lampor & ljus

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Reply
  Sandra i sagarden
  30 november, 2012 at 12:57

  Jag håller också på med samma sorts projekt 🙂 och det är lika intressant varje år att se hur adventsljusstaken börjar se ut 😉 jag måste nog starta datorn och leta upp fjolårets och staken från året innan och sätta på bloggen… Som inspiration 🙂

 • Reply
  maria
  29 november, 2012 at 21:38

  Jag diy.ar jag med, med lite andra ingredienser än dina. Borde dyka upp på bloggen senast söndag 🙂

 • Reply
  Belinda
  26 oktober, 2018 at 22:03

  Har du gjort denna helt själv? Hur gjorde du? Lwtar efter en sådan adventsljusstake. Mvh Belinda!

  • Reply
   Anna-Lena
   27 oktober, 2018 at 09:11

   Om du menar själva trälådan, så nej, den har jag inte gjort själv. Bara innehållet i den 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.