by M

 

Jag har skrivit det förut, men det tål att upprepas. Något av det bästa, och mest oväntade, som bloggandet fört med sig är alla nya människor jag lärt känna tack vare bloggen. Både alla ni som troget kommenterar och ni som har egna bloggar. En del av er har jag träffat på olika bloggträffar, men de flesta har jag bara haft kontakt med via bloggen, mail och Facebook. En av dessa bloggvänner överraskade mig genom att lämna en fin gåva åt mig i receptionen på mitt jobb häromdagen. Kvällen innan hade jag hjälpt henne med en pytteliten sak via mail och jag förväntade mig absolut inget i gengäld. Så jag blev verkligen överraskad när jag fick presenten, som bestod av en tygbeklädd kaffeburk, ett vitt lerhjärta och ett vackert kort. Tusen tack M!

 

 

Alla sakerna är handgjorda, för den här tjejen är verkligen en riktig pysslare. Om ni inte hittat till hennes blogg Seralias stuga tidigare så rekommenderar jag att ni tar er en titt nu. Hon återanvänder bl.a. gamla spetsar och dukar och gör vackra väskor, kuddar och börsar av dem. Det mesta är dessutom till salu under namnet “by M” och hon finns även på Facebook för er som är intresserade av att se mer av hennes produkter. Om du hellre vill se produkterna “live” och klämma och känna på dem så ska du bege dig till Restaurang Olympic på Olympiagatan 3 i Vasa lördagen den 24 november kl 11-15. Då ordnas en julmarknad där man bl.a. kommer att hitta produkter från by M, Cannelle, Maris mattor, Spunkt och Pim! Design. (En del av länkarna går till Facebook-sidor och då krävs att man är inloggad på Facebook för att kunna se dem).

 

0 gillar
Bloggar Inredningsbutiker Pyssel Tips

Du Kanske Också Gillar

7 Kommentarer

 • Reply
  Mia
  15 november, 2012 at 15:40

  Kul med överraskningar! Å kul med julmarkad.

 • Reply
  petra suld
  15 november, 2012 at 23:59

  Hej. Jag såg alldeles underbara glöggmuggar på din blogg som hade inhandlats medans din dotter var på danskurs. Dessa var vita med rött hjärta på. Skulle vilja veta vad butiken heter som saluför dem. Med vänliga hälsningar Petra.

 • Reply
  Seralias Stuga
  15 november, 2012 at 23:06

  T*A*C*K*! ♥

 • Reply
  Susanne
  17 november, 2012 at 12:21

  Nåt helt annat… Hittade en webshop, som hade en uggle tavla. Konstigt nog kom jag att tänka på dig då! http://www.mokkasin.com (under prints hittar du den). Inte vet jag om den tilltalar dig, men jag ville nu bara skriva det!
  Vänliga hälsningar, Susanne

  • Reply
   Anna-Lena
   17 november, 2012 at 12:49

   Tack för tipset, det fanns många snygga och lite ovanliga prints där! Edvin satt i min famn när jag öppnade sidan och han ropade genast "OGGLAAAA" då uggletavlan kom fram, så han gillade den! Barnen är lika ugglefrälsta som jag 🙂

 • Reply
  TIDSTJUVEN
  16 november, 2012 at 13:33

  Åh, vilken härlig överraskning! Så fantastiskt det är med dessa kontakter som man har lyckan att knyta via bloggandet. 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.