Fars dag

 

Vi tjuvstartade fars dags-firandet redan förra helgen och idag har det fortsatt. Det är alltid lika spännande att se vad barnen tillverkat för konstverk på dagis. Dagispersonalen verkar ha massor av fantastiska pysselidéer på lager och jag är alltid lika imponerad av vad de tillverkat tillsammans med barnen. I år var det fina pennburkar dekorerade med knappar som dolde sig i paketen till pappa. Eftersom barnen går på samma dagisavdelning så är både presenterna och korten likadana. Fast de gör förstår sina egna, personliga tolkningar av temat eftersom det är en åldersskillnad på nästan fyra år mellan dem. Som årets farsdags-kort till exempel. Edvin, 1 år 10 månader överräckte stolt detta fina kort åt pappa imorse.

 

 

Fantastiskt sött och väldigt konstnärligt, eller hur? Man kanske inte riktigt ser vad det föreställer vid första anblicken, men efter att ha sett Agnes kort var det lite enklare att lista ut det. En Formel 1-bil såklart!

 

 

Huvudsaken är att bilen har hjul och en förare – var de sen är placerade är inte så noga! Hoppas alla pappor har haft en trevlig fars dag idag!

 

0 gillar
Högtider Pyssel

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  En Vacker Vardag
  12 november, 2012 at 10:15

  Gulliga!

 • Reply
  Seralias Stuga
  11 november, 2012 at 22:51

  Mysiga! Agnes kort i all ära, men Edvins var helt toppen! 🙂

 • Reply
  Maria
  11 november, 2012 at 23:22

  Vad gulliga kort!:) Här blev pappan också superglad över presenterna och korten, A hade skrivit "gratis pappa" vilket gjorde det ännu gulligare 😉

 • Reply
  Petra
  12 november, 2012 at 07:04

  Åh, båda är så fina, så fina! Pappan i vårt hus fick "en tavla" (ett papper, haha) med två små handavtryck på, och det uppskattades enormt. Det är ju egentligen så enkelt att hitta på lite smått pyssel, men jag kommer aldrig så långt ändå. Så fjortonmånaders-händerna ska definitivt få sig en ram och hamna på en vägg nånstans… 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.