Julshopping

 

I lördags var jag iväg på en trevlig shoppingdag i Tammerfors. Jag hade inga egentliga “måsten” som skulle inhandlas, eftersom de flesta av julklapparna börjar vara under kontroll, så jag gick mest runt och tittade på alla vackra saker. Speciellt Stockmanns och Sokos julavdelningar är lika fascinerande att se varje år. Jag önskar att vi hade ett varuhus av den kalibern i Vasa också, eller vad säger ni?

 

 

Jag knäppte några mobilbilder på allt vackert julpynt. Det finns verkligen något för alla nuförtiden! Traditionellt i rött och vitt. Eller stilrent i silver och glas.

 

 

Svårt att välja vad man gillar allra, allra mest när utbudet är så här stort! Det enda som jag inte riktigt förstår mig på är alla konstiga julgranspynt som kommit de senaste åren – rosa glassar, katter, muffins och högklackade pumps i pastelliga färger. Roliga att se på, men de kommer inte att hamna i min gran i alla fall.

 

 

Jag ska också påminna er om jultävlingen som pågår ända till midnatt på onsdag – ännu hinner ni lämna en kommentar i tävlingsinlägget!

0 gillar
Jul Okategoriserade

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Reply
  Petra
  27 november, 2012 at 08:34

  Ljuslyktorna (?) högst upp till vänster i mittenkollaget hade jag roffat åt min fortare än kvickt om jag hade sett dem! Och visst saknar man ett Sokos. Eller Stockmann.

  • Reply
   Anna-Lena
   27 november, 2012 at 09:52

   De där ljuslyktorna hittade jag faktiskt på Anttila, så kanske de även finns här i stan om du har tur! 🙂

 • Reply
  Bitta
  27 november, 2012 at 09:01

  Så mycket vackert att se på! En såndär dag borde man ha emellanåt, en dag utan "måsten". Då brukar åtminstone jag njuta som mest o hitta mycket att köpa 😉

  • Reply
   Anna-Lena
   27 november, 2012 at 09:52

   Precis så är det för mig också! 🙂

 • Reply
  linda
  27 november, 2012 at 09:21

  åååh så mycket fint det finns på de bilderna.Det skulle nog vara super med ett sånt varuhus =).

 • Reply
  Lyckoslanten
  27 november, 2012 at 20:45

  Jag besökte ju Stockmann i Åbo i helgen och tänkte ju att där är gott att vara. Men kanske det har sin tjusning att inte alla varuhus finns nära inpå. Då blir utflykterna mer speciella. Håller med om det rosa och glittriga som fanns där. 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.