Lunch bag

 

Härom dagen sprang jag in på Clas Ohlson för att köpa mera tejp och klädhängare. Men jag kom ut med betydligt mera än det. Den där Clas Ohlson är specialist på att tillverka saker som man inte ens visste att man behöver före man ser dem. Saker som kanske vid första anblicken kan verka onödiga, men som egentligen är riktigt smarta och underlättar vardagen. Mina senaste fynd är dessa snygga och praktiska små kassar att transportera lunchlådorna i fram och tillbaka till jobbet.

 

 

När jag fick syn på väskorna visste jag att det här är precis vad vi behöver. 95% av dagarna har jag och min man med lunch till jobbet och det blir många små burkar och koppar. Ibland äter jag t.o.m. både lunch och middag på jobbet, så då är det dubbel uppsättning mat som ska släpas med. Varje morgon när vi är som mest stressade springer vi runt som yra höns och försöker hitta en lämplig liten plastkasse till våra lunchlådor. Nu är det problemet löst tack vare dessa snygga väskor i perfekt storlek.

 

 

Väskorna är gjorda i tålig plast med tyghandtag och finns i tre olika modeller.

0 gillar
Butiker Förvaring Mat & bak Ordning och reda Tips

Du Kanske Också Gillar

9 Kommentarer

 • Reply
  Lis-Britt
  6 november, 2012 at 09:54

  Tack för detta trevliga tips, det är exakt det jag letat efter länge. Rätt storlek. Har tom funderat på att sy nåt liknande själv. Hoppas Clas har dem kvar när jag kommer in till Vasa nästa gång eller ännu bättre önskar att han hade en filial i Korsnäs!

  • Reply
   Anna-Lena
   6 november, 2012 at 10:39

   Jag tror det är en nyhet i Clas sortiment, så de borde nog finnas kvar när du kommer nästa gång 🙂 Storleken på väskan är perfekt med lagom bred botten så lådorna står stabilt.

 • Reply
  A-C
  6 november, 2012 at 10:33

  Riktigt snygga!!
  Mitt problem är att jag förbereder en låda med mat, men sen när jag åker iväg så ligger matlådan kvar i kylskåpet… mycket irriterande. Fast om en sån här snygging-väska hängde bredvid dörren så skulle jag kanske lättare komma ihåg att ta med lunchen! 😉

 • Reply
  linda
  7 november, 2012 at 14:35

  Snygga, sån måste jag hämta till gubben så han slipper att gå med minimani påsen till jobbet 😉 Vilket super tips!
  Clas Ohlson kan verkligen överraska, kanske det fanns nåt fint till julen där också =) Måste dit imårgon=) Perfekt till farsdag! Ha en bra dag!

 • Reply
  Lyckoslanten
  5 november, 2012 at 21:29

  Så fina! Jag får underbar lunch på jobbet, men det hindrar inte att man kunde hitta användning för så fina väskor. Ja den där Clas så han frestar oss damer! 😉

 • Reply
  Sabina
  4 november, 2012 at 18:00

  Snygga små kassar, och praktiska också! CO är verkligen en affär som jag aldrig upphör att förvånas över, dom har ju allt möjligt roligt från servetter till inredning och verktyg.

  Kram Sabina

 • Reply
  Christina
  4 november, 2012 at 18:29

  De är riktigt snygga, har kollat ett flertal gånger på dem. Dessvärre behöver inte jag någon lunchbag.

 • Reply
  Sara
  4 november, 2012 at 19:17

  Oj vad snygga 🙂 om somrarna har jag också alltid samma problem, aldrig hittar jag någon bra påse att sätta lunchlådorna i.

 • Reply
  Johanna
  4 november, 2012 at 19:35

  Jag har också en sån praktisk lunchbag som jag köpt på Lagerhaus. Jag har fått många kommentarer om vilken trevlig väska jag har:o)
  Hoppas många goda luncher får följa med i era trevliga bagar!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.