Årets gran

 

Hoppas ni haft en riktigt härlig julhelg! Några bilder på årets julgran sett ur alla vinklar och vrår tänkte jag visa idag. Julgranen är visserligen den samma som de senaste tio åren (plast är bäst), men pyntet varierar lite från år till år. Massor med pynt ska det vara, men ändå stilfullt. Julgransglitter har vi inte överhuvudtaget i granen, utan istället har vi metervis med silverfärgade istappar.

 

 

I år blev det alltså julgransbollar i vitt, silver och guld. Kottar och stjärnor. Och silverfåglarna med vita fjädrar som är mina absoluta favoriter. Vi har flera serier med pyttesmå lampor i granen blandat med vanliga julgransljus. Ju mera lampor desto bättre tycker jag.

 

0 gillar
Hemma hos oss Jul Julgran Vardagsrum

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Reply
  Petra
  26 december, 2012 at 21:25

  Er gran för året ser riktigt trevlig ut! Vi var fem före att satsa på plastvarianten i år, men sen valde vi en äkta, något barrande gran istället. Funkar bra med lillen, vilket dagis kan ta åt sig äran för. Den lilla granen de har haft där under hela december har nog avdramatiserat det här med julgran en aning… Skönt! 🙂

 • Reply
  Sabina
  27 december, 2012 at 23:47

  Wow! Vilken stilfull julgran! Hos oss låter jag barnen dekorera granen och eftersom dom alla tre ha väldigt olika smak blir resultatet därefter. Men det är ganska kul med en gran som har massor med olika färger. Din gran är definitivt såå mycket stiligare!

  Kram Sabina

 • Reply
  taina.hahka
  29 december, 2012 at 13:05

  Tack för att du delar med dig av din vardag å dina lokala tips för oss som tycker om inredning!
  Sån fin gran!
  Har länge sökt istappar till vår julgran som vi på äldre dar bytt ut från plast till äkta bordsgran.å ja gillar verkligen den.
  De ju inte storleken som avgör 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   29 december, 2012 at 13:08

   Tack för din kommentar, vad roligt att du gillar bloggen! Istapparna köpte jag från Tiimari för många år sedan, men de kanske har något liknande fortfarande.

 • Reply
  Anki Sörengård
  30 november, 2013 at 22:31

  Jättefin gran! Men jättefin skänk oxå var har du köpt den ?

  • Reply
   Anna-Lena
   30 november, 2013 at 23:16

   Om jag minns rätt så beställde jag den från den här webbutiken: http://www.uuttakotiin.fi/tuotteet.html
   Vet dock inte om den finns kvar längre, det är säkert minst 3 år sen jag köpte den.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.