Bråda tider

 

Jag vet inte vad det är som gör att december alltid känns som en otroligt hektisk månad. Julklapparna är inhandlade för länge sedan och till och med inpaketerade. Jag är inte typen som stressar med att göra egen inlagd sill, baka jullimpor eller tillverka tio olika sorters julgodis som många andra verkar pyssla med just nu. Men ändå känns det som om tiden inte vill räcka till. Dessutom kom den fruktade magsjukan och förstörde en del planer för några dagar sedan. Fast mestadels är det förstås trevliga saker som står på programmet denna månad – som födelsedagskalas, lussande, julfester och glöggkvällar med vänner. Men däremellan ska man också hinna med heltidsjobb, hus, familj, lite studier och en blogg. Så inläggen kanske inte duggar så tätt här just nu. Fast egentligen är ju december den bästa tiden att blogga om inredning eftersom vårt hus är fullt av fina julsaker, men kameran har inte varit i speciellt flitig användning den senaste tiden. Ikväll plockade jag därför fram kameran och knäppte några bilder medan barnen åt sin kvällsgröt. Så nu ska ni få se årets snabbaste julpynt som vi har stående på köksbänken. Man tar sitt allra finaste julgranspynt (ni vet de där bollarna som egentligen är för fina för att gömmas bort i en gran)…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

…lite granris och några kottar. Placerar allt i en gammal trälåda och så har man fixat ett vackert blickfång på några minuter. Jag gillar kombinationen av glittrigt bling-bling tillsammans med naturmaterial – det blir en snygg kontrast. Det här har redan stått på bänken i några veckor och nu har granriset börjat barra lite, så jag får nog plocka in nytt i helgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Någon av de närmaste dagarna kommer ett nytt butiksinlägg med massor av bilder ut här på bloggen, så missa inte det!

0 gillar
DIY Hemma hos oss Jul

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Reply
  Bitta
  14 december, 2012 at 09:04

  Vilken fin idé! Skall stjäla den 🙂

 • Reply
  Vitae Stilo
  14 december, 2012 at 00:55

  Vad fint du gör! Visst är det härligt med julen?
  Titta gärna in på min blogg, där är väldigt mycket jul just nu…

  http://www.vitaestilo.se

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.