Helgen som gick

 

Jag hann inte uppdatera bloggen under helgen, eftersom det var full rulle från morgon till kväll. Lilla jul firade vi med trevliga vänner, god mat och dryck, lek och stoj och lillajulsklappar till barnen.

 

 

På söndag tände vi det första ljuset i adventsljusstaken. I år blev det fyra krukor fyllda med renlav och dekorerade med snören och vita siffror. Adventssiffrorna var från början zinkfärgade, men de fick ett lager vit sprayfärg för att framträda mer och passa bättre ihop med krukorna. Sprayburkarna har varit i flitig användning den senaste tiden och jag har målat om en del av våra gamla julsaker. Betydligt bättre än att hela tiden köpa nytt!

 

 

På söndagen blev det mest en massa hemmafix – plocka fram mera julpynt, byta gardiner och förbereda lite inför torsdagens festligheter (stor kompisfest hos oss, inte presidentbal alltså). Lite röda detaljer har smugit sig in här och där i vardagsrummet.

 

0 gillar
Hemma hos oss Jul Lampor & ljus

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  Christina
  3 december, 2012 at 17:11

  Vad fin årets adventsstake är. 🙂

 • Reply
  Sandra i sagarden
  3 december, 2012 at 11:38

  Men nu känner jag ett helt galet ha-begär efter kastehelmi-koppar!!! Men de finns kanske inte som nyproducerade?! Jag tycker mig inte ha sett dem.

  • Reply
   Anna-Lena
   3 december, 2012 at 11:55

   Jag vet tyvärr inte om de finns som nyproducerade. Du får googla och se om du hittar dem! 🙂

 • Reply
  Lyckoslanten
  4 december, 2012 at 17:16

  Men så fina de där siffrorna blev med vit färg. Jag hade likadana i fjol, så där fick jag en idé för något nytt år! 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.