Julen fortsätter

 

Ni är kanske trötta på julen vid det här laget, men jag har så många obloggade bilder så ni får stå ut med lite julfoton ett tag till. Många verkar ha bråttom att slänga ut granen och städa bort allt pynt redan i mellandagarna nuförtiden. Men vi njuter ännu av allt det fina och har inte alls tröttnat på julen ännu, så hos oss får det stå kvar åtminstone till trettondagen, kanske ännu längre. Så här kommer lite fler bilder från vårt julfirande – både hemma hos oss och på andra ställen.

 

 

Firandet kommer att fortsätta i ungefär en veckas tid hos oss – vi ska fira nyår, 2-årsdag och julafton en gång till ännu!

 

0 gillar
Detaljer Jul

Du Kanske Också Gillar

8 Kommentarer

 • Reply
  Ann-Kristin
  29 december, 2012 at 18:39

  Fint å " juliga" foton! Här njuter vi också av julen ,åtminstone till trettondagen.

 • Reply
  Pia
  28 december, 2012 at 23:51

  Jag tycker också att det är jul ännu åtminstone till trettondagen, och kanske till tjugondag Knut. Är ganska gammaldags av mig på den punkten. Har på känn att konsumtionshysterin till viss del är ansvarig för detta att allt ska ut på annandagen, den vill ju att allt pynt ska bytas ut till nyår och att vi ska hamna in i mellandagshandlingsmood. Däremot ska vi enligt marknaden börja på i oktober-november. Och ju tidigare vi börjar handla för nästa säsong, desto mer får de sålt. Jag tycker att det är mera jul nu än i början på december, det är ju skillnad på advent och jul. Så jag gillar julbilder nu när det är jul!

  • Reply
   Anna-Lena
   29 december, 2012 at 00:00

   Jag tycker precis likadant! Roligt att åtminstone en läsare ännu uppskattar julbilder 🙂

 • Reply
  Seralias Stuga
  29 december, 2012 at 00:07

  Låt kom bara! Mer bilder tack! Gillar! Gillar jul! 🙂 Jag kör likadant, finns så mycket kul att blogga om. Snål-vattnet rinner när jag tittar på dina praliner och på samma gång kommer jag på att jag glömt blogga om våra praliner 🙂

  Skön helg till dig!

 • Reply
  Sabina
  29 december, 2012 at 00:31

  Dina julbilder är så fina så dom tröttnar man inte på! Vi har nog julgranen kvar så länge den bara håller utan att barra alltför mycket.
  Kolla min blogg med bilder från hjälpköket. Tack för inspirationen du gav här tidigare i höstas, tack vare dig vågade jag satsa på svart. Och är supernöjd! 🙂

  Kram Sabina

 • Reply
  En silverkantad vardag
  29 december, 2012 at 08:38

  Fina bilder, här är det också jul till trettondagen.

 • Reply
  Christina
  29 december, 2012 at 10:20

  Jul är ju den bästa högtiden på hela året. Förstår inte varför så många städar undan den redan på annandagen då.

 • Reply
  linda hjerpe
  29 december, 2012 at 17:31

  Nepp inte trött på julen ännu, älskar julen. Va fint ni har det! Ser ut som ni haft en strålande jul och massor med gott att mumsa på. Precis som det skall vara! =)

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.