Julkakor

 

I min iver att lära mig mer om pepparkakshus igår kväll så halkade jag in på olika bakbloggar och -forum där jag hittade helt underbart dekorerade bakverk. För visst är det sant att man äter lika mycket med ögonen som med munnen. Men vilket jobb det måste vara att dekorera kakor på det här sättet. Nästan så jag tycker det är lite synd att att äta upp så här vackra skapelser!

 

 

Jag är helt förstummad över folks kreativitet och påhittighet! Det känns ju väldigt avancerat och tidskrävande att dekorera småkakor så här. De enda som jag skulle klara av att göra är kexen som ser ut som Rudolf med röda mulen. De var supersöta och kanske något jag skulle kunna fixa ihop utan större problem.

 

Bilder: Vanilla Bean Baker, Sweetopia, Best friends for frosting, Glorious treats, Meet the Dubiens, och Pinterest.

1 gillar
Inspiration Jul Mat & bak

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  lyckobo
  23 december, 2012 at 19:51

  Ojoj,de var sannerligen fina! Näe, något sådant skulle jag inte kunna göra, så det får duga med de sedvanliga bruna, men goda ändå!

  Ha en riktigt God Jul!!

 • Reply
  carolina
  23 december, 2012 at 10:14

  oj alltså hur kan nån, dom e ju helt underbara.. såna sko man ha att bjuda på kring jul 🙂

 • Reply
  linda hjerpe
  23 december, 2012 at 12:47

  Ja verkligen mina nerver skulle väll nog inte hålla 😀 granarna gillade jag skull passa super i en juldukning =)

 • Reply
  alegni
  23 december, 2012 at 14:30

  Åh, snöflingorna var jättevackra, cupcakesen likaså.
  Önskar hela familjen en god och glad jul!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.