Reafynd

 

Julen är definitivt över nu – allt julpynt är nedpackat i sina lådor och t.o.m. utebelysningen är nedplockad. Men vad tror ni hände när jag åkte förbi Säde efter jobbet i fredags? Jo, istället för att titta på vårnyheterna började jag rota bland julpyntet som var nedsatt med 70%. Sådana rabatter är väldigt svåra att motstå kan jag säga!

 

 

Jag hade verkligen tur för jag hittade flera saker som jag sökt länge, bl.a. en vacker dörrkrans som är lite mera vintrig än den vi har nu. Kostade hela 6 euro.

 

 

Ljuslyktan i form av ett hus tyckte jag var så söt så den fick också följa med hem. Ljushus är ju inte direkt något nytt, men det här känns ändå lite annorlunda än zink- och plåthusen som man sett väldigt mycket de senaste åren. Grankvistar och kottar i plast letade jag efter hela december, men gav upp och hämtade äkta vara i skogen. Men nu fyndade jag några fina plastkvistar, så nästa år slipper jag hantera de barrande och pickande kvistarna (jag och barr är en dålig kombination på alla sätt).

 

 

Det här är verkligen den bästa tiden att göra ordentliga reafynd – just innan butikerna plockar bort reasakerna för gott. På ett sätt känns det lite galet att köpa julpynt nu, men om 10 månader kommer jag säkert att vara glad över att jag inte behöver betala 9,50 € för en grankvist i plast. Men nu lovar jag att inte visa mera julbilder före november! Nu tar vi sikte på våren istället tycker jag.

 

0 gillar
Jul Okategoriserade Prylar

Du Kanske Också Gillar

12 Kommentarer

 • Reply
  mirka
  23 januari, 2013 at 22:17

  Hej,

  Jätte fin blogg du har! Hittade hit via bloggtoppen, kommer att följa med;)
  Välkommen till min sida vid intresse.

  Trevlig fortsättning på kvällen.

  • Reply
   Anna-Lena
   23 januari, 2013 at 23:04

   Hej och välkommen! Roligt att du hittade hit 🙂

 • Reply
  Susanna Tamminen
  23 januari, 2013 at 18:01

  Jätte fina fynd, kanske jag borde gå dit och titta också 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   23 januari, 2013 at 23:03

   Det tycker jag absolut du ska göra innan de plockar bort sakerna 🙂

 • Reply
  Petra
  23 januari, 2013 at 09:54

  Egentligen borde man go all in och skaffa julklapparna nu också. Fast det gör man ju inte.

  • Reply
   Anna-Lena
   23 januari, 2013 at 09:57

   Ja, om man bara skulle orka så vore det ju verkligen toppen att ha det fixat redan nu! 🙂

 • Reply
  Camilla
  23 januari, 2013 at 11:46

  Vart hittar man sådana fina fynd? Gillar det lilla huset särskilt.

 • Reply
  alegni
  23 januari, 2013 at 07:58

  Jag var och fyndade i samma realåda i går, och det blev delvis samma inköp för mig. 🙂

 • Reply
  Bitta
  23 januari, 2013 at 08:57

  Vilka fina fynd. Jag köpte också en hel del julsaker på rea. Jag som inte behöver nåt mer! Så nu har jag köpförbud på julsaker fram till december 😉

  Bitta

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.