Stegar

 

Stegar har vi sett en hel del i inredningssammanhang de senaste åren och de är fortfarande populära. Kanske för att de är enkla att placera även i trånga utrymmen, men även för att de faktiskt är riktigt praktiska. Här kommer några inspirationsbilder på hur man kan använda sig av stegar – både som förvaring och enbart som dekoration.

 

 

Stegar kan man förstås även använda sig av utomhus, man kan t.ex. bygga ett rymligt planteringsbord av en A-stege och några plankor.

 

 

Min favoritidé bland alla dessa är att använda stegen som förvaring för högklackade skor. Skor upptar ju en hel del utrymme om man förvarar dem på golvet, men att hänga upp dem på en stege längs med väggen är både snyggt och praktiskt.

 

Samtliga foton från Tips & Inspirasjon Til Hjemmet.

.

0 gillar
Inspiration

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Reply
  carolina
  13 januari, 2013 at 15:31

  det är jätte fint med stegar.
  jag har en såndär gammal A stege o så har ja där ute en av höstörar, o hade tänkt göra en höstöre stege att ta in också. men vet inte riktigt vart jag skall sätta den, ev i sovrummet 🙂

 • Reply
  Linda
  13 januari, 2013 at 10:29

  Så smart och snyggt. Gillar den sista lite extra skulle vilja ha en i badrummet, hmm skulle det passa månntro!?.! Den med klackaskorna var också häftig om man skulle ha mera en ett par ;):) Ha en fin söndag!

 • Reply
  Christina
  13 januari, 2013 at 10:30

  Stegar är snyggt, å som du säger kan man variera dem i det oändliga. 🙂

 • Reply
  Maria
  13 januari, 2013 at 13:04

  Tack för inspisbilderna, jag beställde en stör-steg häromdagen 🙂

 • Reply
  Sara
  19 januari, 2013 at 13:26

  jag föll för skostegen jag med! varför gömma de vackra paren liksom! och den sista bilden sparar jag till min badrumsutbyggnadsmapp…love it!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.