Utomhus

 

Idag har vi städat bort en hel del av julen här inne, men utebelysningen lämnade vi ännu kvar. Tycker det är så fint med alla lampor som lyser upp huset när man kommer hem från jobbet på kvällen. Vintern är så lång och mörk, så det får gärna vara lite extra ljus där ute ett tag till. Men åtminstone några veckor till, kanske till slutet av januari, får det lysa därute.

 

 

Vad tycker ni – hur länge “får” man ha julbelysningen tänd utomhus utan att betraktas som lite udda och konstig?

 

0 gillar
Jul Lampor & ljus Trädgård & natur

Du Kanske Också Gillar

8 Kommentarer

 • Reply
  Nina
  7 januari, 2013 at 14:53

  Vi brukar nog ha på utebelysningen tills slutet på januari, det tycker jag e helt okej. Inga färgade slingor har vi, utan lite i er stil. Utejulgranen brukar vi släcka efter tjugondag Knut, men lämna det andra.
  Vi har inte städat bort innebelysningen ännu heller, tror stjärnorna och det andra får vara kvar tills söndan, det är väl då det är tjugondag Knut. Brukar bli tomt o mörkt när man gjort det, mysfaktorn försvinner lite, men sen blir det att se fram emot våren istället! 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   7 januari, 2013 at 15:32

   Ja, det brukar kännas väldigt tomt när man plockar bort allt pynt och framförallt belysningen. Det tar alltid några dagar innan man vänjer sig, men man får börja se fram emot våren och köpa någon tulpanbukett istället då 🙂

   • Reply
    Nina
    7 januari, 2013 at 18:20

    Glömde fråga var du hittat den där fina snöbollslyktan? Den var otroligt vacker! Har inte råkat se nån sån där i butikerna.

    • Reply
     Anna-Lena
     7 januari, 2013 at 20:16

     Ja, den är verkligen jättefin! jag köpte den för halva reapriset när Ellos hade slutförsäljning på sina julsaker. Försökte kolla på deras sida nu, men jag hittade den inte längre. Jag minns att jag sett dem i stan också, men till betydligt högre pris. Kanske på Halpa-Halli eller Minimani.

 • Reply
  Christina
  7 januari, 2013 at 17:00

  Utebelysningen tycker jag nog att man bra kan ha kvar ganska länge. Det är ju ändå mörkt en stor del av den här årstiden, så något behöver man ha som piggar upp. 🙂

 • Reply
  Nina
  6 januari, 2013 at 21:55

  Jag tycker absolut att man får ha kvar jul belysningen ända tills det börjar ljusna lite. Åtminstone sån belysning som ni har. Färggranna slingor tycker jag kan begränsa sig till juletiden… Va fint det ser ut hos er! Och va söta dinosaurier i förra inlägget 🙂

 • Reply
  Inga-Britt
  7 januari, 2013 at 07:06

  Det är så fint med extra ljus denhär mörka tiden.Jag brukar ha adventsljusstakarna tända in emot februari,tills solen " tar" dem.Också extra ljus ute behövs,särskilt hos oss som bor en bit från de upplysta stråken.Det är bra att det finns möjligheter.

 • Reply
  A-C
  9 januari, 2013 at 21:13

  Väldigt vackert!! Visst vill man ha kvar utebelysningen ännu ett tag!
  Här kommer nog bara slingan i granen att tas bort, lite annat får hänga med. Hur länge…? Precis så länge man själv känner för det 😉

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.