Dagg

 

 

Ni som brukar läsa svenska inredningsbloggar har säkert inte undgått den stora, runda vasen “Dagg” från Svenskt Tenn. Vasen formgavs av Carina Seth Andersson år 2009 och den har dykt upp både här och där under de senaste månaderna. Vasen är stor, 27 cm i diameter, men med en väldigt liten öppning vilket gör att det inte passar med vilken liten tulpanbukett som helst, utan det ska helst vara lite maffigare blommor med längre stjälk för att proportionerna ska bli rätt. Vasen finns i rosa, brunt, blått och klart glas.

 

 

Vacker, eller hur? Tyvärr ligger priset på saftiga 250 euro för denna skönhet, men som vanligt finns det budgetalternativ för oss som föredrar en lite lägre summa på prislappen.

 

 

För 9,95 euro får man denna vas från H&M Home. Den är visserligen inte lika maffig och inte lika rund, men man kan ju inte förvänta sig alltför mycket till det priset heller. För några dagar sedan utökades dessutom sortimentet med en högre vas i samma stil. Båda vaserna finns i klart glas och i silvergrått.

 

Bilder: Svenskt Tenn, H&M Home och Sköna hem

0 gillar
Blommor Detaljer Glas & porslin Prylar Trender

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Reply
  Maria
  17 februari, 2013 at 22:00

  Klick, klick 😉

 • Reply
  Nilla Tankebubblor
  25 februari, 2013 at 12:41

  Hej, fin blogg du har! Jag håller med dig i din Dagg-spaning 🙂 Ha det så bra.

 • Reply
  C
  18 februari, 2013 at 14:31

  Ja den från Svenskt Tenn ser riktigt fin ut.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.