Inspirerande

 

Det är inte ofta jag hajar till när jag ser inredningsbilder numera, för det mesta känns det som om man redan har sett allt hundra gånger förr. Men när jag av en slump hamnade in på Amelias blogg och fick syn på Malin Singhs mycket smakfullt inredda lägenhet så blev jag faktiskt oerhört inspirerad. Vackrare bilder än de här har jag inte sett på länge i inredningsvärlden! Speciellt den här första bilden kan jag titta på hur länge som helst. Den beskriver exakt den stil jag gillar just nu.

 

 

Det är nog speciellt den läckra golvlampan mina blickar dras till, men även det stora svarta skåpet, gardinstängerna, kistorna, färgerna – ja, hela kombinationen av alla saker är så otroligt snygg. Så här vill jag också ha det! Sovrummet är också helt underbart med en stor svart säng och en maffig lampa ovanför.

 

 

Stilen i köket är mera industriell, vilket ger en fin kontrast till de mer romantiska delarna av lägenheten. Här är det vitt, svart och plåt som gäller.

 

 

Kaklet för tankarna till ett gammalt slakthus, vilket är det absolut trendigaste som finns inom köksvärlden just nu. Ibland går det till överdrift, men här tycker jag att man har lyckats tona ner slakthuskänslan lite genom att placera porslin i ljuva pasteller på de öppna hyllplanen.

 

 

Om vi fortsätter på trendtemat så är den absolut hetaste möbeln du kan ha i ditt arbetsrum ett sådant här glasbord med bockben. Själv skulle jag inte klara av att ha ett glasbord – no way! Jag har något emot glasbord överlag, kanske för att de kräver så mycket putsning för att se snygga ut. Jag har dessutom mängder med saker som jag behöver ha nära till hands och det skulle aldrig funka med så här litet bord och förvaringsutrymme för mig. Men snyggt är det, eller hur?

 

Foto: Amelia Widell

0 gillar
Arbetsrum Bloggar Industriellt Inspiration Kök Möbler Sängar Sovrum Trender Vardagsrum

Du Kanske Också Gillar

19 Kommentarer

 • Reply
  Christina
  22 februari, 2013 at 21:58

  Det är precis sånt där kakel som jag vill ha i mitt kök också. 🙂

 • Reply
  carolina
  26 februari, 2013 at 08:43

  du har så intressant blogg.. kollar varje dag om du har skrivi nåt nytt 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   26 februari, 2013 at 09:09

   Tack! Det är lite slött just nu, men så fort jag hinner ska jag nog blogga igen 🙂

 • Reply
  Susanna Tamminen
  19 februari, 2013 at 11:41

  Gillar också allt, och golvlampan är ju så fin!!!

 • Reply
  Titta vilket fint rum! « MIKA Design
  22 februari, 2013 at 17:21

  […] men även om lite annat som bakning m.m. Och där finns  så fina bilder! I sitt senaste inlägg visar hon bilder från en annan blogg som hon länkat till. Titta så fint!Där finns fler bilder […]

 • Reply
  Bitta
  19 februari, 2013 at 09:00

  Oj, jag blev genast förälskad i den underbara golvlampan! Var finner man såna? Sökt en golvlampa länge, men inget tycks duga åt mig.. Men nu är jag kääär 😉

  • Reply
   Anna-Lena
   19 februari, 2013 at 20:39

   Roligt att ni också gillar bilderna! Jag har tyvärr ingen aning om var man kan hitta lampan, jag har inte sett någon liknande någonstans. Jag är också nyfiken på var man kan hitta den, så om någon vet så får ni väldigt gärna tipsa! 🙂

 • Reply
  Seralias Stuga
  18 februari, 2013 at 23:11

  Väldigt vackra bilder. Speciellt den första har en mäktigt skön känsla, tycker t.o.m. jag som inte ens har den stilen. Inget glasbord hit heller. Ett ordentligt stadigt bord som håller mycket skrot och pyssel 🙂

  Trevlig arbetsvecka till dig!

 • Reply
  Malin - Livets fina stunder
  18 februari, 2013 at 23:46

  Tack Anna-Lena!Trevligt att nytt folk hittar till bloggen också!:)
  Kikade också in hos Amelia,många fina bilder.En riktigt duktig fotograf.

 • Reply
  Lyckoslanten
  26 februari, 2013 at 21:10

  Riktigt snygga bilder! Jag har faktiskt funderat över att måla den robusta bokhyllan svart. Golvlampan är verkligen iögonenfallande. Fint!

 • Reply
  Karin
  22 februari, 2013 at 14:41

  Åhhhh…vad fint! Tack för det tipset. Den där golvlampan är ju så fin så man smäller av!!
  Det ser ut som om hon har klätt soffan och fåtöljen själv. Det blir ett projekt för mitt eget vardagsrum.

 • Reply
  Ann-Christine
  19 februari, 2013 at 20:45

  Riktigt WOW!!!
  Du har rätt, länge sen man sett ett så inspirerande hem! Tack för det!

 • Reply
  kamomilla
  19 februari, 2013 at 21:50

  Jo, det där är ju helt underbart!! Jag gillar också- är så trött på det lantliga mjuka, längtar efter rustikt och robust, blandat med intressanta detaljer i passlig mängd.

  • Reply
   Anna-Lena
   19 februari, 2013 at 21:51

   Exakt så känner jag också! 🙂

 • Reply
  alegni
  19 februari, 2013 at 08:01

  Gårrfint! Jag gillar också ALLT på dessa bilder.

 • Reply
  Caroline
  27 augusti, 2014 at 23:38

  Hej

  Vet du vart taklampa i sovrummet är ifrån?

  Med vänlig hälsning, caroline

  • Reply
   Anna-Lena
   28 augusti, 2014 at 00:00

   Jag är inte säker, men kolla Watt o Wekes webbsida.

 • Reply
  Lina D
  14 oktober, 2015 at 16:47

  Hej! undrar om du vet vart krukan på bilden längst ner kommer ifrån? Den är så himla fint! Tack på förhand, Lina 🙂

  • Reply
   Anna-Lena
   14 oktober, 2015 at 16:54

   Nej tyvärr, jag har ingen aning om varifrån just den krukan kommer! Men jag tycker liknande krukor brukar finnas på de flesta större blomaffärer, så kanske du hittar nån liknande.

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.