Rosa i köket

 

Jag lovade er några fler rosa inlägg och här kommer en riktig bildexplosion med rosa saker till köket. Sockersött och pastelligt med lite 50-talskänsla.

 

 

Så vad säger ni om rosa som accentfärg i köket? Jag tycker det är otroligt snyggt om man har hela huset i just den där härliga 50-talsstilen med mycket turkos och rosa och knallgult. Men hos oss? Njae, det skulle nog bara se malplacerat ut med en rosa Moccamaster på köksbänken tror jag.

 

Köksvåg från Villa31, pappersmuggar från Leilas General Store, brödlåda från Sisustus Laventeli, milkshake med sugrör från Fikamera, Muminmugg från Iittala, kakfat på fot från Ib Laursen, brödrost från Dualit, Bakery-burk från H&M Home, papperssugrör från Happy Monday, chipsskål från Bruka, kaffebryggare från Moccamaster, litermått från Leilas General Store, radio från Roberts radio, servetter från Pulushop, kaffekopp från Pip Studio, termoskanna från Rice, glassmaskin från Obh Nordica, muffinsmaskin från Clas Ohlson, timer från Fikamera, köksassistent från Ankarsrum och lunchbox från House Doctor.

 

0 gillar
Inspiration Kök Mat & bak Nätbutiker Prylar

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Reply
  Sandra
  11 februari, 2013 at 23:13

  Nämen ser man på! Min "mrs. Patmore" i rosa! Det hade varit nåt.

 • Reply
  carolina
  12 februari, 2013 at 17:40

  det var fina saker, men håller mig till vitt o svart ändå. 🙂 men muminmuggen har ja faktiskt. den e bara söt 🙂

 • Reply
  Hanna
  18 februari, 2013 at 09:45

  Jag, som äääälskar rosa, gillar precis allt. Men brödrosten från Dualit var lite extra fin tycker jag. Den skulle nog passa bra hemma i vårt kök…. Glassmaskinen, brukaskålar och Muminmuggen finns redan i min samling 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.