Stockholmsnyheter

 

Ikea är fenomenala på att producera inspirerande produkter som lockar till köp trots att man egentligen inte alls behöver något nytt. För ett tag sedan presenterades kommande aprilnyheter och trots att jag varken behöver någon ny lampa eller matta så fastnade jag genast för dessa två skönheter. Takkronan Stockholm – en fantastisk, futuristisk och maffig lampa som antagligen är en mardröm att dammtorka. Dessutom är den alldeles för modern och spejsad för att passa i vårt hem. Men så himla cool och snygg!

 

 

Och mattan? Även den hör till den kommande Stockholm-serien som lanseras i april. Jag hittar tyvärr ingen helbild på den, men ett litet hörn skymtar i alla fall här och jag gillar mönstret skarpt.

 

 

Nästan snäppet snyggare än den ombloggade randiga mattan om du frågar mig. Dessutom är den brun i botten istället för svart, vilket passar bättre in hos oss. Det blir nog inte aktuellt med något Ikea-besök inom den närmaste tiden för mig, men man kan ju alltid fundera och fantisera lite ändå, eller hur?

 

 

Nu när jag ändå är inne på Ikea-temat så måste jag tipsa om “Folkets Ikea-katalog”. Det började med en Facebook-tävling där man uppmanade folk att skicka in en bild på var man trivs allra bäst i sitt hem. Över 650 bidrag kom in och under hösten har man besökt några av familjerna och fotograferat deras hem. Resultatet blev en 50-sidig katalog full med personliga och unika hem.

0 gillar
Inredningsbutiker Lampor & ljus Mattor

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Reply
  Mickan
  13 februari, 2013 at 09:37

  Ursnyggt om du frågar mig! 😉

 • Reply
  Christina
  13 februari, 2013 at 07:36

  Det är alltid roligt att kika in på Ikeas sidor. 🙂

 • Reply
  mirka
  14 februari, 2013 at 07:53

  Ikea har börjat sträva mer och mer mot skandinavisk design och jag ser åtminstone skymtar av kommande 50-tal.
  Jättefina saker på kommande.
  Har själv designat en tak krona, var det hänger massor med vinglas, snaps o dylikt…lite jobbigt att putsa dammet ( funkar relativt bra med kristallkron spray, man sprayar och sedan låter man rinna av ) problemet uppstår med det att man måste trots detta förhand putsa glasen inuti 🙂

  trevlig Vändag till dej

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.