Zelected by Houze

 

Igår var jag bjuden på mitt livs första Zelected by Houze-inredningsparty. Jag har bläddrat i deras online-katalog många gånger så det var roligt att äntligen få se produkterna på riktigt. Försäljaren Anna hade förstås inte med sig alla saker som finns i sortimentet, men allt från katalogen gick att beställa via henne.

 

 

I vårens kollektion är de paisleymönstarde textilierna en nyhet och kuddfodralen blev nog favoriter bland många av oss igår. Det finns även kuddfodral med fjärilar, stjärnor, ränder och texttryck. Färgskalan går mestadels i vitt, svart, beige och rosa.

 

 

Jag gillar naturfärger, så för mig kändes färgskalan behaglig. De som gillar starka färger blev dock kanske lite besvikna. Det turkosa Buddha-huvudet var nästan det enda som stack ut i sortimentet.

 

 

Trots att vi går mot våren och ljusare tider så bestod stora delar av sortimentet av ljusstakar och ljuslyktor. Som jag konstaterat många gånger förut så är det ganska svårt att hitta något nytt till hemmet som inte är avsett för ljus, oavsett i vilken inredningsbutik man letar. Jag efterlyser mera “udda” prylar i stil med Buddha-huvudet. Sådana skulle jag hellre köpa, eftersom jag redan har mängder med ljuslyktor och jag behöver verkligen inte fler. Men jo, de är ju fina och ibland kan de vara ganska oemotståndliga också…speciellt den stora korgen här nedanför gillade jag. Den bildade ett snyggt ljussken på golvet.

 

 

Trots att jag gillar hela sortiment så blev det faktiskt inget köp för mig igår. Jag hittade inget som jag verkligen, verkligen kände att jag ville ha. Jag får väl bara konstatera att jag redan har allt i inredningsväg som jag behöver just nu. Inredningsivern inför våren har inte riktigt infunnit sig ännu, men det ändras säkert så småningom om jag känner mig själv rätt. Kika gärna in i Malins blogg om ni vill se fler bilder från partyt, det var nämligen hon som var gårdagens värdinna. Där finns även ett recept på supersmarriga Pätkismuffins som jag verkligen kan rekommendera!

 

0 gillar
Bloggar Inredningsbutiker Inredningsparty Kuddar & dynor Lampor & ljus Recept

Du Kanske Också Gillar

9 Kommentarer

 • Reply
  Christina
  10 februari, 2013 at 18:51

  Jag skall också stå värdinna för ett Zbh-party nu under våren. 🙂 Kommer bli riktigt intressant. Å jo, precis som du säger har man ju alldeles tillräckligt av ljusstakar, så några såna blir det nog inte fler av just nu.

 • Reply
  Maria
  10 februari, 2013 at 19:16

  Ååååhh, jag diggade också lyktorna på bilden längst ner! Nästan en par "must have".. Annars håller jag med om att man har för många ljuslyktor överlag. Tur att jag nyligen sålde/skänkte bort några gamla som inte längre passade in. Fick ju en ny fin av dig också 🙂

 • Reply
  lyckobo
  10 februari, 2013 at 17:54

  Härligt fina saker! Blev förtjust i kudden på sid.8, andra från höger med stort paisleymönster, men hittade ingen information på den? Vet du, och var kan jag beställa isåfall om den finns?

  Ha det bra!

 • Reply
  linda hjerpe
  10 februari, 2013 at 21:24

  Fin fina saker GILLAR paisley mönstret massor har det på hjärnan lite nu =)=)
  Buddah huvudet är super snyggt (gillar det lite udda) och korg lyktan är också fin. ÅÅhh märkte redan hur plomboken kryymte ihop =)=)
  Ha en bra söndag!

 • Reply
  blockethuset
  19 februari, 2013 at 12:04

  …hm..sökt om inredningsparty och hittade till dig…tack för titten!

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.