Helgtips

 

Ifall du inte har några planer för den kommande helgen så kan jag tipsa om att det ordnas loppis i Sundom UF. Dörrarna öppnas imorgon lördag kl 11.00. På den gryniga mobilbilden här nedanför ser ni hur lokalen såg ut ikväll när alla försäljare hade fyllt sina bord. Som vanligt finns det massor med barnkläder och leksaker att fynda, men även en massa annat förstås, så det lönar sig definitivt att planera in en loppisresa.

 

Öppethållningstider 9-14.3:
lördag och söndag kl. 11 – 16
måndag – torsdag kl. 17 – 20

0 gillar
Loppis

Du Kanske Också Gillar

1 Kommentar

  • Reply
    Christina
    9 mars, 2013 at 09:33

    Jag tänkte faktiskt försöka få med mig sambon dit nu under helgen. 🙂 Få se om det lyckas. 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.