Rosa eller inte?

 

Varje vår dras mina blickar mot det rosalila hållet. Ljusa pasteller måste finnas med någonstans här hemma för att det ska kännas vår. Jag har flera gånger tittat på de här knytbandsgardinerna, men jag kan inte bestämma mig för om jag vill ha dem eller inte.

 

 

Egentligen har jag tröttnat lite på den superromantiska stilen, men i sovrummet vill jag gärna hålla kvar den stilen ännu. Och där skulle gardinerna passa väldigt bra, eftersom gardinstången kräver att det ska vara just knytbandsgardiner där. Men frågan är om jag tröttnar på dem efter någon månad…? Har på känn att det kanske kommer att gå så. Å andra sidan skulle de också passa perfekt som sommargardiner i vardagsrummet där jag hade kuddar i samma nyans i fjol. Hmm, beställa eller inte?

Bild: Ellos/Jotex

0 gillar
Gardiner

Du Kanske Också Gillar

7 Kommentarer

 • Reply
  Lilith
  7 mars, 2013 at 14:58

  Har också kollat lite på de där gardinerna och tycker de är fina! Precis som du har jag lite fastnat i just det rosa för tillfället. Dock inte här hemma (än i alla fall!) utan i vårt rum hemma hos min mamma. Roligt att ha två skilda ställen att inreda på, så kan man testa lite olika färger och stilar! Nå, hur som helst, de där gardinerna är ju ändå inte överdrivet romantiska så jag tror nog bra att du kunde ha dem trots allt.

 • Reply
  Nina
  2 mars, 2013 at 16:16

  Äh, beställ vetja! Du kan ju alltid skicka tillbaka dem om du ångrar dej. Man ser ju allt mycket bättre när man får prova hemma. Jag gillar dom också, Skulle vara fina sommargardiner, passar säkert jättebra i nån av dina rum du funderar på. 🙂

 • Reply
  lyckobo
  2 mars, 2013 at 16:29

  Visst är väl gardinerna söta, men känner som du att det romantiska börjar lämna… men i sovrummet går det ju fint! Kanske de finns i linnefärgat också? De skulle man inte tröttna på i alla fall!?

  Skön helg!

 • Reply
  Christina
  2 mars, 2013 at 13:10

  Svåra val. Precis som du så vill jag gärna plocka in lite pasteller i inredningen till våren. I passlig mängd förstås.

 • Reply
  Susanna Tamminen
  2 mars, 2013 at 20:49

  Jag brukar också göra så att jag beställer, provar dem här hemma, och sen skickar dem tillbaka om gardiner var inte riktigt som jag tänkte 🙂

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.