Sova med ugglor

 

Idag märkte jag att mina arbetskamrater känner mig och min smak mycket väl. Två personer tipsade mig nämligen om de här fina ugglepåslakanen som finns på Jotex.

 

 

Jag skrattade gott när jag först fick tips om påslakanen av en kollega och när jag fem minuter senare kollade mailen så hade jag fått en maillänk till påslakanen av en annan kollega. Att jag gillar ugglor har nog inte undgått någon! Och ja, jag föll ju såklart pladask för dessa charmiga ugglor. Barnen skulle säkert älska dem också, för vi är alla lite uggletokiga i den här familjen.

 

0 gillar
Barnrum Nätbutiker Sängar Sovrum

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Reply
  Petra
  20 mars, 2013 at 04:22

  Hehe, de finns som gardinslängder också. Har nog suktat här också… 🙂

 • Reply
  Bitta
  20 mars, 2013 at 07:57

  Är ingen uggelfantast men det där gillade jag. Länge letat efter nya påslakan, kanske jag skulle slå till..

 • Reply
  Nina
  20 mars, 2013 at 14:39

  Ugglor är hur coola som helst och jag har sett att det vimlar av dem i butikerna nu. Fint så!

  Hihi, jag trodde först att första bilden i förra inlägget föreställde en världskarta 🙂

 • Reply
  Eva Domis
  2 april, 2014 at 18:02

  De var fina dessa påslakan! Har på kommande 3 owls från nordal, beställt via en på instagram och oj vad jag längtar att få pryda mitt hem,troligen sovrummet på byrån där,med dessa! No see,no talk no hear som de gestaltar, så söta med sina vingar täckandes vardera det de betyder! Sitter och ugglar mest på mina två vita för de är ju nästan hypnotiserande med sina stirriga ögon, ana ugglor i mossen allt möjligt kan en uggla visa eller förmedla;) Favoriten i Nalle Puh är Ugglan för mig och då jag var yngre fanns ju Fablernas värld med en glasögonprydd uggla som sa simma lungt!
  Så simma lugnt Anna-Lena;)

Lämna ett Svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.